- Beste lag på tjue år

Sju løpere er i praksis klare for hoppuka: Roar Ljøkelsøy, Bjørn Einar Romøren, Sigurd Pettersen, Tommy Ingebrigtsen, Henning Stensrud, Anders Bardal og Lars Bystøl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre mann kjemper om den åttende og siste plassen i den tysk-østerrikske hoppuka: Morten Solem, Kim Roar Hansen og Olav Magne Dønnem.

- Hoppukelaget tas ut etter kommende helgs v-cuprenn i Engelberg i Sveits. Uansett har vi ikke sendt noe bedre lag nedover på minst tjue år, sier sportssjef Jan-Erik Aalbu til Dagbladet.

- Jeg kommer ikke til å falle ned fra trenertribunen om én av nordmennene vil kjempe helt i toppen sammenlagt, sier Aalbu til Dagbladet.

Høyt oppe

Foruten v-cuprenn i Engelberg, skal det være kontinentalcuprenn i Liberec til helga. Rennene i Tsjekkia står imidlertid i fare for å bli avlyst. Lars Bystøl, som er utestengt fra landslaget fram til andre v-cupperiode, leder kontinentalcupen foran Morten Solem. Kim Roar Hansen er nummer seks og Olav Magne Dønnem nummer åtte. I verdenscupen deler Roar Ljøkelsøy andreplassen med Janne Ahonen, Sigurd Pettersen er nummer fire og Bjørn Einar Romøren nummer ti.

- Vi har fått en flying start, og hatt bedre resultater enn vi trodde var mulig. Målsettingen er én blant de seks, to blant de ti og fire blant de tjue beste. Selv om det går bra, er det ingen i gjengen som tar av, sier Jan-Erik Aalbu.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer