Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM i Lahti 2017:

Beste nordmann nummer ti - igjen: - Det er veldig under pari

Ingen stor kombinertdag i dag, heller.

INGEN STOR DAG: Espen Andersen ble beste norske på 10 km kombinert i ski-VM 2017 i Lahti, Finland, onsdag.  Magnus Krog t.h.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
INGEN STOR DAG: Espen Andersen ble beste norske på 10 km kombinert i ski-VM 2017 i Lahti, Finland, onsdag. Magnus Krog t.h. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter sølvet på lagkonkurransen før helga, var det litt tilbake til middels for de norske kombinertgutta i dag.

Medaljene så ikke helt umulige ut etter hoppkonkurransen, men da det etter hvert samlet seg en kvintett i front i langrennet, var de norske for langt bak til å kunne blande seg inn.

For dårlig

Tyske Johannes Rydzek tok sitt tredje strake VM-gull i Lahti da han rykket fra japanske Akito Watabe like før stadion. Franske Francois Braud tok bronsen.

Espen Andersen var første nordmann ut fra start, på startnummer ni, 1.17 bak ledende Mario Seidl, og han var også beste nordmann i mål. Andersen ble nummer ti i mål. Magnus Krog ble nummer elleve, Magnus Moan nummer 13 og Jørgen Graabak nummer 22.

- Vi hadde forhåpninger før starten om å være med i kampen om medaljer, men det er vi ikke. Det er for dårlig. Det gikk ikke fort nok i sporet, sier landslagstrener Kristian Hammer til NRK.

Terningkast én

Tiendeplass var også beste norske plassering i det første individuelle rennet.

- Det er veldig under pari, det er det ingen som helst tvil om. Det norske laget har en jobb å gjøre, sier NRKs ekspert Fred Børre Lundberg.

- Terningkast én, oppsummerer dagens svakeste nordmann, Jørgen Graabak.

Kombinertgutta avslutter med ny lagkonkurranse fredag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media