-  Bestemmer meg i juni

Tore André Flo (32) har vært i dialog med VIF-trener Kjetil Rekdal, men vil bruke et par uker til før han bestemmer seg for kommende arbeidsgiver.

Flo har i øyeblikket fotballferie hjemme i Ascot, utenfor London, sammen med kona Randi og parets tre barn.

-  Ja, jeg har snakket med Kjetil Rekdal, men om det blir å reise hjem til Norge eller fortsette i Siena eller en engelsk klubb, nei det er ikke bestemt ennå. Akkurat nå nyter jeg å ha ferie her i Ascot sammen med familien. Jeg har på en måte all verdens tid, men sjølsagt må jeg finne ut av hva jeg skal gjøre neste sesong også, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Hans kontrakt med italienske Siena går ut denne måneden. Klubben har signalisert at de ønsker å beholde nordmannen i klubben.

Engelsk klubb

Flo på sin side har flere ganger sagt at han helst vil til en engelsk klubb, for å bo sammen med kona Randi og barna Johan (6), Dorthea (4 1/2) og Isak (3) i parets prakthus i Windsor. -  Det er ingenting nytt om engelske klubber, men jeg jobber sammen med Gunnar-Martin Kjenner, sier Flo.

London er hjemme

Han avviser at det er noe konkret med Vålerenga foreløpig.

-  Det er ikke noe som er avklart. Vi snakket jo sammen i november i fjor også, men det er mange faktorer som spiller inn. Randi og jeg må snakke sammen om vi vil tilbake til Norge, eller om vi vil bli værende her. London er hjemmet vårt og vi liker oss veldig godt her, sier Flo - som holder formen ved like.

 FULL TANK:  Tore André Flo møtte Dagbladet i Ascots Highstreet, rett utenfor London, på en bensinstasjon. Flo fyller opp tanken med ferie før han bestemmer seg hvor han skal spille toppfotball neste sesong. Foto: Jytte Nilsen
FULL TANK: Tore André Flo møtte Dagbladet i Ascots Highstreet, rett utenfor London, på en bensinstasjon. Flo fyller opp tanken med ferie før han bestemmer seg hvor han skal spille toppfotball neste sesong. Foto: Jytte Nilsen Vis mer

-  Jeg trener aleine med litt ball, løping og styrketrening, men det kan jeg ikke holde på med aleine for lenge. Jeg er etter hvert nødt til å komme i ordentlig trening før neste sesong.

London-tida i Chelsea har Flo tidligere uttalt som den beste fotballmessig. Etter at han forlot Stamford Bridge har Flos karriere mildest talt vært av høyst variabel karakter.

Han ble solgt til skotske Glasgow Rangers for en rekordsum, men i Skottland ble han ikke suksessen den fotballgale byen håpet på. Etter Glasgow gikk turen til Sunderland. Ei heller her huskes den 1,88 cm høye nordmannen med de breieste smilene.

Ikke stresset

Flo takket nei til videre landslagsspill i fjor fordi han ønsket å se mer til de tre barna. Tore André vil uansett bli husket som «Flonaldo» etter VM-kampen i 1998 mot Brasil i Marseille. Han angrer ikke på at han sa ja til familien og nei til Hareide.

-  Men det kribler litt i beina når landslaget spiller, innrømmer Flo.