Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bestemor-løgner sa nei til Irland

Ireland er ustabil.

(Dagbladet.no): Stephen Ireland (21) har på nytt trukket seg fra landskamp for Irland.

Manchester City-spilleren skapte oppstyr også i september, da han først løy om at én bestemor var død, og reiste hjem fra landslagssamling i Slovakia med privatfly.

Vel hjemme løy han om et nytt bestemor-dødsfall, mormorens. Den første bestemoren ble nemlig oppdaget i live.

Til slutt la midtbanespilleren kortene på bordet. Årsaken til hjemreisebehovet var kjærestens spontanabort.

Takker for støtten

Den irske landslagssjefen Steve Staunton trodde i forrige uke alt var i orden med Ireland, og tok ut midtbanespilleren til EM-kvalikene mot Tyskland og Kypros kommende uke.

Alt er ikke i orden med 21-åringen.

Manchester Citys hjemmeside takker Ireland for støtten både fra Staunton og City-manager Sven-Göran Eriksson, men sier samtidig at han neppe kunne bidratt positivt når Irland skal slåss for en EM-plass.

TRAKK SEG FRA TROPPEN: Stephen Ireland løy to ganger sist han skulle spille for Irland. Denne gangen trekker han seg før troppen samles. Foto: Scanpix/Ap
TRAKK SEG FRA TROPPEN: Stephen Ireland løy to ganger sist han skulle spille for Irland. Denne gangen trekker han seg før troppen samles. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Jeg har tenkt grundig og lenge på om jeg kan gjøre mitt beste for landet, dersom jeg ble med troppen. Dessverre tror jeg ikke jeg ikke det ville skjedd denne gangen, sier Ireland.

Ikke stabil

Eriksson ønsker iren tilbake på landslaget og forteller at han og Staunton har jobbet sammen for å hjelpe spilleren gjennom en vanskelig periode i livet.

- Vi har løftet hver eneste stein for å overvise ham om at han har mye å bidra med for sitt land, og at landskamper kommer til å styrke karrieren hans på lang sikt. Jeg håper snart at Stephen føler seg stabil nok til å fortsette på landslaget, sier Svennis.

Svensken lot Ireland stå over én kamp etter bestemor-skandalen i september, og er meget fornøyd med ungguttens bidrag i lyseblått.

- Å ikke bruke ham på laget igjen ville vært, som dere sier i England, å skyte seg i foten. Han har vært fantastisk de siste kampene. Han løp mil etter mil mot Boro søndag, sier Svennis til Manchester Evening News.

Bestemor-løgner sa nei til Irland
PRØVE Å OVERTALE: Svennis mener Ireland burde sagt ja til Irland.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling