England-stjerna åpner opp:

Besvimte etter nerveproblemer

Jack Grealish opplever sine beste dager som fotballspiller, men forteller åpent om en episode da han som ung og lovende tenåring ble sendt hjem fra landslagsprøvespill.

I VINDEN: Jack Grealish i aksjon for England. Foto: NickPotts / Pa Photos / NTB
I VINDEN: Jack Grealish i aksjon for England. Foto: NickPotts / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er til avisa The Guardian at Grealish forteller om episoden da han var 15 år, på prøvespill for engelsk ungdomslandslag, og slet med nervøsitet.

- Jeg våknet opp midt på natta og gikk på toalettet. Plutselig hørte romkameraten min, Diego Poyet, et smell. Da jeg våknet opp var jeg i et annet rom. Jeg hadde åpenbart besvimt, men ville ikke dra hjem. Men ledelsen mente det var best at jeg dro hjem, forteller han åpenhjertig.

10 år seinere virker 25-åringen til å ha fått orden på nervene. Forrige sesong fikk han sitt gjennombrudd i Premier League, da han var Aston Villas beste spiller i comeback-sesongen på øverste nivå.

Denne sesongen har han startet mesterlig. Seinest i 7-2-seieren over Liverpool på Villa Park, hvor han leverte to mål og tre målgivende.

I september fikk han også sin debut for det engelske A-landslaget, og er igjen med i troppen denne gangen. Søndag venter en tøff kamp mot Belgia i Nations League.

I 2019 ble Grealish slått ned av en Birmingham-supporter som hadde tatt seg ut på banen. Supporteren fikk fengselsstraff:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer