Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Besvimte og vant golfturnering

Hun besvimte på hull 12 på første runde, men Lene Krog reiste seg mesterlig og vant sin første seier i en collegeturnering i golf i USA.

Seieren i turneringen skjedde ikke uten dramatikk. Det begynte da 18-åringen, som kombinerer golf med studier i USA, slo ballen utenfor spilleområdet på hull 12 og måtte løpe tilbake til utslagsstedet i 30 varmegrader.

Det var da hun besvimte. Men etter å ha rådført seg med en lege, og fått et vått håndkle rundt hodet, insisterte hun på å fortsette. Dagen ble avsluttet med en 74-runde – to slag over banens par. De to neste rundene gikk enda bedre, og hun endte på par totalt – ett slag foran en amerikansk jente.

Dermed kunne hun etter flere sterke plasseringer tidligere i år juble for en etterlengtet golfseier.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling