- Betaler 320 mill. for Torres

Klubbene skal være enige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den spanske Atletico Madrid-spissen Fernando Torres er åpenbart veldig sterkt ønsket på Anfield.

Ifølge The Guardian er klubbene nå kommet til enighet om en overgang for 23-åringen, og i så fall gjenstår bare å framforhandle en personlig kontrakt.

Ifølge den samme og normalt etterrettelige avisa skal avtalen innebære en kjøpesum på 27 millioner pund (eller 320 millioner kroner).

Garcia i retur 

Samtidig vil antakelig Luis Garcia (verdt 47 millioner kroner) gå motsatt vei, tilbake til klubben han spilte for gjennom 2002-/\'03-sesongen.

Atletico Madrid-supporterne er alt annet enn fornøyde med den antakelige salget av spilleren som scoret 14 mål forrige sesong, og fansen har gjort tydelig klart hva de mener om saken.

Men klubbens dominerende aksjeholder, Miguel Angel Gil Marín, heller kaldt vann i årene til dem som vil beholde spilleren med kallenavnet «Guttungen».

Ønsker seg til Premier League

FÅR ØNSKET OPPFYLT? Fernando Torres har tidligere uttalt at han foretrekker Premier League, hvis han skal forlate Spania. Nå kan han havne i Liverpool, men ikke for småpenger. Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP/SCANPIX
FÅR ØNSKET OPPFYLT? Fernando Torres har tidligere uttalt at han foretrekker Premier League, hvis han skal forlate Spania. Nå kan han havne i Liverpool, men ikke for småpenger. Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP/SCANPIX Vis mer

- Ingen er uerstattelig, fastslår han, vel vitende at han kan få mye for 320 millioner.

Torres sjøl har lenge ønsket en overgang til engelsk fotball, og han kan nå få drømmen sin oppfylt.

- Hvis jeg forlater Spania, blir det til fordel for England. Premier League er interessant, mens italiensk fotball ikke er like attraktivt på grunn av måte de spiller på, har Torres tidligere sagt.

Foto:
Foto: Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer