FLAU: Spillerne hos Bristol City betaler for billettene til fansen som reiste 600 kilometer for å støtte dem i 5-0-tapet mot Preston lørdag. Her er lagets toppscorer, Tammy Abraham. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock / NTB / Scanpix
FLAU: Spillerne hos Bristol City betaler for billettene til fansen som reiste 600 kilometer for å støtte dem i 5-0-tapet mot Preston lørdag. Her er lagets toppscorer, Tammy Abraham. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock / NTB / ScanpixVis mer

Engelsk fotball

Betaler fansen etter braktap: - De er flaue

Bristol City gikk på sesongens største tap tirsdag. Det gjorde spillerne så flaue at de nå betaler billettene til de 312 tilreisende supporterne.

(Dagbladet): Bristol City-supporterne reiste over 600 kilometer til Preston North End for å støtte laget sitt i nedrykkskampen i den nest øverste divisjonen i England.

Til gjengjeld ble de servert klubbens største tap siden 2011 - 5-0 - mot Preston.

- Tilbakebetalingen viser at spillerne bryr seg. De følte seg skyldige og flaue på tirsdag. Dette er den rette tingen å gjøre, sa Bristol Citys manager, Lee Johnson, på en pressekonferanse i dag.

Spillerne og støttapparatet vil betale kostnadene sammen, opplyser klubben.

- Det viktige nå er å betale fansen tilbake ytterligere med en god oppvisning mot Wolverhampton på lørdag.

Lee Johnson, som flere Bristol City-fans mener burde ta sin hatt og gå, ber nå fansen om å fortsette å gi sin støtte i deres kommende hjemmekamp mot Wolverhampton lørdag.

Manager Lee Johnson ble forøvrig nominert av Sky Bet Championship til månedens manager i mars - til fansens store misnøye.

Bristol City har en egen supporterspalte i den britiske lokalavisa Bristol Post. Der får manageren gjennomgå av én av de 312 tilreisende.

- Spillerne trakk seg tilbake inn i skjellene deres - andre omgang var latterlig. Hvis disse spillerne tror på manageren og det han prøver å gjøre, viser de det på en veldig morsom måte, skrev supporteren Matthew Withers, og la til:

- Vil jeg få refundert deler av prisen på sesongkortet jeg har betalt da vi spiller League One-fotball neste sesong? Jeg tviler.

Bristol City ligger for øyeblikket på 21. plass i Championship, ett poeng over nedrykksstreken.

Tammy Abraham (19), som er på lån fra Premier League-leder Chelsea, er lagets toppscorer med 19 mål.