Betaler ikke 10 mill. for Simpson

- Vi betaler ikke ti millioner kroner for AIK-spissen Pascal Simpson. Han blir selvfølgelig veldig dyr, men summen blir nok ikke særlig mer enn halvparten, sier Vålerenga-leder Jon H. Nordbrekken.

AIKs Pascal Simpson er ettertraktet vilt på det europeiske fotballmarkedet. Jon H. Nordbrekken hadde håpet på forhandlinger i det stille med den svenske klubben, og frykter at medieinteressen skal svekke Vålerengas sjanser til å sikre seg måljegeren.

- Vi ville gjerne jobbe med dette på egen hånd, det er alltid best å være alene på banen. Hvis engelske klubber vil ha ham, kan vi ikke matche deres tilbud, sier Nordbrekken til NTB.

Blackburn og Nottingham Forest har allerede lagt ut agnet. Danske Aalborg er også interessert.

- Jeg har snakket med Pascal, og han virker veldig interessert i Vålerenga. Trivsel og miljø betyr mye, og at kona hans får en jobb hun trives med. Vi jobber med å få brikkene på plass, jeg er i kontinuerlig dialog med både spilleren og klubbledelsen i AIK, fortsetter Nordbrekken.

Krever seriøst tilbud

- Vålerenga må komme med et seriøst tilbud, sier AIK-manager Stefan Söderberg og antyder en salgssum på minst sju millioner kroner.

26 år gamle Simpson kommer trolig til Oslo i løpet av de neste to ukene. Selv om han har ett år igjen av sin kontrakt med AIK, drømmer han om spill i utlandet.

- Jeg har fått en økonomisk «limit» av investorene, og den må jeg forholde meg til. Vi får se hvor langt det rekker, avslutter Jon H. Nordbrekken.