- Betis fortjente å vinne

Mourinho innrømmer.

(Dagbladet.no): Real Betis - Chelsea 1-0.

Så kom det, Chelsea første skikkelige tap denne sesongen. Jose Mourinhos menn ble slått ut av ligacupen, men det skjedde på straffer og regnes ikke med.

Synes manager Jose Mourinho. Men i kveld legger han seg flat - for en gangs skyld.

- Betis fortjente seieren på grunn av vår holdning i førsteomgangen, og på grunn av måte de forsvarte seg på i andreomgang, sier Mourinho til ITV4.

Dani scoret kampens eneste mål etter 28 minutter. Innbytteren hadde nettopp kommet på banen, og sklei ballen inn i mål forbi Peter Cech, Chelsea- og Tsjekkia-keeperen.

Michael Essien var nær utligning 20 minutter før slutt. Skuddet hans traff begge stolper.

Men Mourinho sutrer ikke, selv om laget hans langt fra er sikret å gå videre. Med sju poeng har Chelsea bare ett poeng på Betis, mens Liverpool er fire foran.

- Vi har ingenting å klage på. Det er ingenting å si etter den dårlige førsteomgangen, sier Mourinho som velger å se framover.

SPANSK JUBEL: Real Betis ble det første laget som senket Chelsea denne sesongen. Foto: Scanpix/Ap
SPANSK JUBEL: Real Betis ble det første laget som senket Chelsea denne sesongen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Vi er et stort lag. Vi var ikke noe stort lag i kveld, men hvis vi er er stort lag må vi komme oss tilbake på det nivået vi vil være.

Mourinho sier til Chelseas hjemmeside at kampen mot Betis kanskje er den han er minst fornøyd med siden han kom til klubben i fjor sommer.

Men ikke tror at han går med på at Liverpool nå vinner gruppa.

- Jeg tror fortsatt Chelsea kommer først i gruppa. Det er fortsatt viktige kamper igjen, og Liverpool må møte Betis. Poeng blir tapt der. Jeg trodde vi skulle vinne i dag, men vi har fortsatt muligheten til å vinne gruppa, sier Mourinho.

ELENDIG 1. OMGANG: Jose Mourinho er oppgitt over de engelske ligamestrene.