Mats Zuccarello

Betydningsløst tap for Zucca og Rangers

For første gang på 13 sesonger hadde ikke keeper Henrik Lundqvist noe reelt å spille for da New York Rangers tapte 2-3 mot Washington Capitals i NHL.

TAPTE: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte 2-3 mot Washington Capitals, men resultatet har ingen betydning for Rangers. Foto: NTB Scanpix/Daniel Lea/CSM/REX/Shutterstock
TAPTE: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte 2-3 mot Washington Capitals, men resultatet har ingen betydning for Rangers. Foto: NTB Scanpix/Daniel Lea/CSM/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Zuccarellos lag har ikke lenger noen mulighet til å nå NHL-sluttspillet etter en elendig sesong. New York-klubben er en gjenganger i kampen om Stanley Cup-trofeet, men allerede før pucken ble droppet mot Washington Capitals var det klart at sluttspillet forløper seg uten Rangers-laget.

Stjernemålvakt Henrik Lundqvist har vært i Rangers i 13 sesonger, men har aldri tidligere spilt en grunnseriekamp der ingenting sto på spill. Svensken har hatt en tung sesong, men i den betydningsløse kampen mot Capitals storspilte han til tross for at det ble tap.

Rangers-laget tradet bort flere rutinerte stjernespillere i bytte mot yngre NHL-spillere før overgangsvinduet stengte. Nå skal laget bygges på nytt, med yngre og sultne spillere som kan ta laget til nye høyder.

- De siste ukene har vi jo innsett at vi ikke når sluttspillet, så vi har mentalt jobbet gjennom hele situasjonen. Egentlig helt siden vi bestemte oss for å bygge laget på nytt, sier Lundqvist og fortsetter.

- Det er blandede følelser. Man forstår hvorfor vi gjør som vi gjør, men samtidig vil man jo ha et bra lag som mulig med en gang. Jeg håper virkelig at det betaler seg allerede til neste sesong, men det gjenstår å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer