Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Betyr ingenting at han går med sko

-Skal vinne uansett, sier treneren.

FORNØYD TRENER. Alt står bra til med Yarrah Boko og treneren er fornøyd. Onsdag skal stjerna finpusse formen som storfavoritt. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
FORNØYD TRENER. Alt står bra til med Yarrah Boko og treneren er fornøyd. Onsdag skal stjerna finpusse formen som storfavoritt. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Vi sparer høvene og setter på sko i dag. Men det spiller ingen rolle.

Yarrah Boko går 1.11 på dagens distanse, og det skal jo rekke et stykke, sier trener Trond Anderssen.

Norges nye travstjerne skal ut i den siste finpussen foran Oslo Grand Prix søndag 15. mai. Alt annet enn seier vil regnes som en negativ sensasjon.

Han tar ikke i for fullt foran kveldens løp. Han kunne godt sagt at det blir en spasertur i parken. "Buller'n" som han heter på alle landets travbaner er ingen buse. Men han vet han har en stjerne i sine hender.

- Yarrah Boko er i verdenseliten. Det viste han på Åby sist med å slå flere hester som har vært i det sjiktet en stund. Jeg tror jo han vinner i kveld. Men alle løp skal kjøres, som det heter, sier Anderssen.

Ukonsentrert

Yarrah Boko sjokkerte alle med å galoppere sist han var på Bjerke. Da var han også dunderfavoritt.

- Han var ukonsentrert. Etter det satte vi på kvartre skylapper. Det har gjort ham mer fokusert. Han går med det utstyret i kveld også, forteller Trond Anderssen til Dagbladet.

En god sjanse til

Buller'n har en annen god vinnersjanse på Bjerke i løpet som avslutter V65-spillet.

- Pebbe Simoni har trukket et dårlig spor, men han utvikler seg flott og er så god nå, at det må være en bra vinnersjanse uansett.

Det kan bli to, men det er klart at det er Yarrah Boko som er den store vinnersjansen, avslutter Trond Anderssen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media