- Betyr ingenting for cup-semifinalen

LSK og Stabæk er enige etter skjebnekampen.

NADDERUD (Dagbladet.no): Det gikk hett for seg da Stabæk hektet av LSK i gullkampen på Nadderud i går kveld. LSKs Bjørn Helge Riise mister onsdagens semifinale i cupen mot nettopp Stabæk etter å ha fått direkte rødt kort.

Også Frode Kippe fikk marsjordre i den svært tøffe bataljen.

Men på onsdag smeller det altså fort igjen.

- Helt ny kamp

- Det blir en helt ny kamp på onsdag og alt som skjedde i seriekampen vil ikke ha betydning da, sier Veigar Pall Gunnarson til Dagbladet.no.

Stabæk-trener Jan Jönsson er enig med sin islandske juvel.

- Nå skal vi restituere oss, lade om og arbeide fram en offensiv innstilling fram mot onsdag. Det vil ble en helt ny kamp, sier den svenske suksessen.

For Tom Nordlie kan det bli en deilig revansj.

RØDE FRODE: LSK-kaptein Frode Kippe fikk sit tredje røde kort for sesongen mot Stabæk i går. Men ingen av klubbene tror dramaet på Nadderud vil ha innvirkning på semifinalen i cupen mellom lagene på onsdag. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
RØDE FRODE: LSK-kaptein Frode Kippe fikk sit tredje røde kort for sesongen mot Stabæk i går. Men ingen av klubbene tror dramaet på Nadderud vil ha innvirkning på semifinalen i cupen mellom lagene på onsdag. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer

- Ekstrem utfordring

- Nå har vi satt oss selv i en situasjon som er en ekstrem utfordring, men det er ikke tid for å synes synd på oss selv. Det er nærmest utrolig at vi henger med i medaljekampen og kan gå til cupfinalen etter alle skadene og suspensjonene vi har hatt i år, sier Nordlie.

NB: I tilegg til Bjørn Helge Riise mangler LSK også Kahled Mouehli og Markus Kiesenebner. Begge er skadede og mister sannsynligvis resten av sesongen.

- Betyr ingenting for cup-semifinalen