Joshua King

- Betyr ubeskrivelig mye

- Jeg mener at barn ikke skal måtte betale penger for fotballtreninger og ikke få lov til å dra på dem fordi foreldrene ikke har råd, sier Joshua King til Dagbladet.

GRATIS FOTBALLSKOLE: Joshua King arrangerte gratis fotballskole på Stovner i Oslo 18.-20. juni 2021. Video: Filtvedt / Rødt Kort. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Joshua King var klar på at dersom han skulle arrangere en fotballskole, så skulle den være gratis. Den skulle være for alle og alle skulle ha råd til å delta.

- Jeg mener at barn ikke skal måtte betale penger for fotballtreninger, og ikke få lov til å dra på dem fordi foreldrene ikke har råd. Jeg vil bare at barna skal ha det gøy og slippe å tenke på om foreldrene har gode eller dårlige jobber. Enten de er gode eller middels fotballspillere, så skal du få kunne være med på dette, forteller King til Dagbladet.

Denne helga deltok 200 barn på Joshua Kings fotballskole på Stovner. Bare et steinkast fra der han selv vokste opp.

- Det er jo fantastisk å være her og se alle barna. Jeg kan ikke beskrive hva det betyr for meg. Jeg klarer ikke sette ord på det, sier en oppriktig stolt King.

- Viktig

Statsministerkandidat Jonas Gahr Støre hadde også møtt opp for å støtte King på fotballskolen.

- Det er utrolig flott å se denne idrettsgleden. Det er gratis og det gir alle unger her en mulighet. Det er en viktig måte å jevne ut forskjellen på. Det kan også bidra til å hindre frafall i idretten etter denne coronanatiden, sier Støre til Dagbladet og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer