Beundrer Arsenal

Thierry Henry og Patrick Vieria er kompiser av John Carew.

Når John Carew tar på seg Valencia-trøya i kveld er Arsenal bitre fiender i Champions League. Men nå avslører nordmannen at han ser på to av motspillerne som sine venner.

- Arsenal er det beste laget i England. Både Patrick og Thierry er mine venner. Jeg ser fram til å se dem igjen.

Det er Henry og Vieira oslogutten snakker om. Franske verdensmestere, og to spillere Carew ser opp til som forbilder på banen.

- Patrick er blant de tre beste midtbanespillerne i verden. Jeg er en stor beundrer av han på banen, både måten han rører seg på og bevegelsesradiusen hans, sier Carew til

London Evening Standard

.

Som spiss er han også veldig opptatt av Henrys ferdigheter.

- Etter mitt syn er Thierry den beste spissen i verden, han er den mest komplette. Han er rask, teknisk og er også sterk. Han har blitt så mye bedre de to siste årene, sier Carew til den spanske avisa

A.S

.

Carew scoret mot Santander i helga, men innrømmer gjerne at han har mye å gå på som spiller.

- Hvis jeg kunne velge én egenskap til meg selv fra begge spillerne, ville det blitt Thierrys selvsikkerhet og Patricks kamphjerte.

Hvordan ble Arsenal-gutta venner med Carew? Jo, det forteller Vieira gjerne om:

- Jeg begynte å snakke med Carew da Arsenal spilte mot Valenica for to år siden. Jeg syntes han var en hyggelig type, og vi kom godt overens, sier Vieira til londonavisa.

PS! Carew må kanskje nøye seg med å prat med Vieira etter matchen i dag, midtbanespilleren er lårskadd og vurderes som usikker timer får avspark.

Her

følger du Champions League-kampene direkte i kveld: Gruppe A: Barcelona (Spania) - Newcastle (England), Inter (Italia) - Leverkusen (Tyskland). Gruppe B: Ajax (Nederland) - Roma (Italia), Arsenal (England) - Valencia (Spania).

(Dagbladet.no)

MATHVINNER:</B> John Carew ble matchvinner i kvartfinalen mot nettopp Arsenal hjemme i Valencia våren 2001.