- Beveger meg riktig vei på resultatlistene

Bedre og bedre for Ullevålseter.

Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til 10.-plass på onsdagens fjerde etappe i Dakar-rallyet. Det var hans klart beste plassering så langt i årets rally. Deltakerne tilbakela onsdag 761 kilometer, hvorav 207 kilometer var fartsprøve. Etappen startet i San Salvador de Jujuy i Argentina og ble avsluttet i Calama i Chile. Ullevålseter ble slått med 10.26 minutter av Marc Coma, som tok sin annen etappeseier på rad og overtok ledelsen i sammendraget. Sammenlagt er nordmannen på 19.-plass, godt og vel en time etter lederen. — Jeg er fornøyd med at jeg beveger meg riktig vei på resultatlistene både på etappen og sammenlagt, men akkurat nå virker både Coma og Cyril Despres uslåelige, sa Ullevålseter. Endringer — Det er likevel ikke mye som skal til. En punktering eller litt rot i navigeringen, og hvem som helst kan tape mye tid. Det kommer til å bli drastiske endringer sammenlagt de neste dagene. Ullevålseter har i begynnelsen av rallyet slitt med å tilpasse seg sin nye motorsykkel. Etter 29.-plass på første etappe er det blitt litt bedre for hver dag: 28.-plass og 20.-plass fulgt av onsdagens 10.-plass. — Forskjellen fra i går er at terrenget er blitt mye tøffere, og det passer meg bra. Jeg har sammen med teknikerne jobbet med sykkelen i hele natt, forbedret fjæringene og tilpasset sykkelen for min kjøring i det aktuelle terrenget. I dag var første dag det var litt moro å kjøre Dakar-rallyet igjen, sa Ullevålseter. Høyde Etappen gikk i Andesfjellene. Starten var 3400 meter over havet, og på det høyeste var deltakerne over 4800 meter. — Jeg måtte stoppe for å skru litt på sykkelen da vi var på 4800 meter, og siden har jeg slitt skikkelig med hodepine. Heldigvis går det bedre nå, sa Ullevålseter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer