Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beveget Conte kaller utestengelsen en skam

- Jeg er uskyldig, sier Juventus-treneren.

HARDT STRAFFET: Antonio Conte må sone karantene for ikke å ha meldt fra om påstått kampfiksing. Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Bianchi
HARDT STRAFFET: Antonio Conte må sone karantene for ikke å ha meldt fra om påstått kampfiksing. Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Bianchi Vis mer

En beveget Antonio Conte slår tilbake mot den ti måneder lange utestengelsen.

Juventus-treneren får ikke lede laget i kamp de neste ti månedene fordi han ikke rapporterte om kampfiksing det er hevdet at han kjente til mens han var trener i Siena. Sist sesong ledet Conte Juventus til seriegull.

Juve har anket beslutningen, men led nederlag i første ankesak. Massimo Carrera vil lede laget fra sidelinjen denne sesongen.

- Jeg er uskyldig. Dette er en skam, en skam. Jeg kan si det fordi fotballforbundet er ferdig med saken, selv om det er ytterligere en ankemulighet, sa Conte på torsdagens pressekonferanse.

Det er Sienas kamper mot Novara og Albinoleffe i mai 2011 som er under lupen. Conte er frikjent for Novara-kampen, men det hevdes at han kjente til kampfiksing når det gjelder Albinoleffe-kampen. Onsdag kom beskjeden om at forbundet ikke vil omgjøre straffen.

- Jeg har alltid respektert reglene, både på og utenfor banen. I denne saken har jeg opptrådt korrekt. Gårsdagen var prikken over i-en, freste Conte.

- Det er absurd, alt dette som er skjedd med meg. Jeg har aldri i livet satset penger, fortsatte den tidligere toppspilleren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media