Bevisstløs på isen etter stygg takling

- Ord kan ikke uttrykke hva jeg føler nå, sier synderen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Boston Bruins-spiller Patrice Bergeron ser ut til å slippe relativt lett fra en stygg hendelse i en NHL-kamp lørdag.

Bergeron ble sendt til sykehus med frykt for nakkeskade etter at han ble sendt hodestups i vantet. Bergeron lå urørlig på isen i ti minutter etter at han ble taklet bakfra av Philadelphia Flyers-backen Randy Jones. Han ble påført nakkestøtte før han ble båret ut og kjørt til sykehus i ambulanse.

– Patrice var bevisstløs en stund, men er våken nå. Han har hjernerystelse og brukket nese, men omfattende prøver har ikke påvist noen alvorlig hode- eller nakkeskade, og han kan røre armer og bein, sa Bruins-lege Bert Zarins senere.

Bergeron hadde akkurat spilt fra seg pucken da han ble taklet. Jones fikk matchstraff og var en angrende synder etterpå.

– Ord kan ikke uttrykke hva jeg føler nå. Jeg ber om unnskyldning for det jeg gjorde. Det var ikke meningen, og jeg håper det går bra med ham. Jeg har aldri gjort noe slikt før, og det er ikke slik jeg er, sa han i en erklæring.

Ny seier for Tollefsen

Ole Kristian Tollefsen og hans Columbus Blue Jackets tok en ny seier med 2-1 over San Jose Sharks. Det startet ikke bra for Tollefsen, som mistet pucken dypt i egen sone slik at Joe Thornton kunne gi gjestene ledelsen etter 7.12 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer