Beyonce gjenforente Destiny's Child i natt

Halvparten av ryktene stemte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 112,5 millioner så pauseshowet i Super Bowl i fjor. Og det var bare i USA. Den store festdagen til amerikansk idrett handler ikke bare om sport, underholdningen sprenger alle grenser.

Derfor er det alltid et stjernespekket artistgalleri som sørger for at tilskuerne får mer enn pølser i pausen.

Årets forestilling sto ikke tilbake for noen tidligere arrangementer, i hvert fall showmessig.

Mange rykter Det har lenge vært kjent at Beyonce Knowles skulle lede showet, men det har vært spekulert mye i hvordan hun ville pakke inn programmet sitt.

Blir det en reunion med Destiny's Child? Kommer ektemannen Jay-Z?

Mister Z satt derimot bak glass i en VIP-boks, og holdt seg unna scenen.

SAMMEN IGJEN: Destiny's Child sto på scenen sammen igjen i pausen av Super Bowl i New Orleans. Foto: Jonathan Bachman / REUTERS / NTB SCANPIX
SAMMEN IGJEN: Destiny's Child sto på scenen sammen igjen i pausen av Super Bowl i New Orleans. Foto: Jonathan Bachman / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Beyonce ble hevet opp på en røykfylt scene, ikledd en kjoleanretning som knapt var større enn en badedrakt. Hun kjørte først noen låter solo, og så kom resten av jentene.

Dermed ble Destiny's Child gjenforent - om ikke annet for denne anledningen. For etter en låt var Texas-dama alene på scenen igjen. Bandet var en gigantsuksess, og levde i ulike konstellasjoner i to perioder (1990-2002 og 2004-2006).

Beyonce sang først en medley bestående av «Love on Top», «Crazy in Love», «End of Time» og «Baby Boy», før Michelle Williams og Kelly Rowland kom på scenen. Trioen starter med «Bootylicious», var innom «Independent Woman», før de avsluttet med Beyonce-låta «Single Ladies». Rowland go Williams gikk av scnen og lot Beyonce avslutte med «Halo».

- Mange Beyoncer Som Viasat4-programleder Daniel Høglund skrev på Twitter:

«Hva er bedre enn Beyonce? Jo, mange Beyoncer!»

Piers Morgan oppsummerte showet slik:

Beyonce sto for pauseunderholdningen under Super Bowl, og fikk etter hvert med seg Destiny's Child på en gjenorening også. Foto: Jeff Haynes / REUTERS / NTB SCANPIX
Beyonce sto for pauseunderholdningen under Super Bowl, og fikk etter hvert med seg Destiny's Child på en gjenorening også. Foto: Jeff Haynes / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

- Det var fantastisk. Madonna, du er herved pensjonert.

Publikum sto nede på banen, sånn at det ble en skikkelig konsertfølelse der. Det var danseshow, heftig lysrigg og trøkk - men som alltid under sliker arrangementer, ikke den helt store lydopplevelsen.

Andre tidligere pauseartiser er Madonna, The Black Eyed Peas, The Who, Bruce Springsteen & The E Street Band, Tom Petty and the Heartbreakers, The Rolling Stones, Paul McCartney og U2.

Mimet nasjonalsangen Beyonce har fylt spaltene også i forkant av Super Bowl. Hun sang nasjonalsangen da Barack Obama ble hedret og tatt i ed for et par uker siden. Dagen etter ble det avslørt at hun bare mimet, og hun forklarte playbackforestillingen med at hun ikke turte å ta noen sjanser.

- Vel, jeg er en perfeksjonist. Og jeg øver til føttene mine blør. Og jeg hadde ikke tid til å øve med orkesteret. Det var et direktesendt tv-show og et veldig viktig og følelsesladet øyeblikk for meg - et av mine stolteste øyeblikk. På grunn av været, forsinkelser og manglende grundig lydsjekk, følte jeg meg ikke komfortabel ved å ta sjansen, sa Beyonce.

Hun lovet samtidig å kjøre fullt show uten playback under Super Bowl.

- Jeg synger alltid live. President-gjeninnsettelsen var uheldigvis på et tidspunkt der jeg ikke hadde tid til å øve sammen med orkesteret, faktisk fordi jeg øvet til Super Bowl. Så det har vært planen hele tiden.

Kampen mellom 49ers og Ravens startet 00.30, norsk tid. Den blir sendt på Viasat4, og du kan følge oppdateringer blant annet hos Sports Illustrated. Ravens ledet 21-6 da Beyonce gikk på scenen.

PENSJONERTE MADONNA: Beyonce pensjonerte i natt Madonna, ifølge Piers Morgan. Foto: Tannen Maury / EPA / NTB SCANPIX
PENSJONERTE MADONNA: Beyonce pensjonerte i natt Madonna, ifølge Piers Morgan. Foto: Tannen Maury / EPA / NTB SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer