Spesielle scener i Mexico Open

- Bier, bier, bier!

Erik van Rooyen's åpningsrunde i Mexico Open skaper overskrifter, men ikke på grunn av storspill på golfbanen. Underveis i den første runden fikk nemlig sørafrikaneren et ublidt møte med en biesverm.

PGA-touren i Mexico blir avbrutt av noe kommentatoren aldri har sett før. Video: Discovery+/Eurosport, Bård Sørø Olsen/Dagbladet TV-sporten Vis mer
Publisert
  • Turneringen sendes på Discovery+/EUROSPORT

Erik van Rooyen sto klar på det tiende hullet på Vidanta i Mexico da en biesverm plutselig bestemte seg for å gi van Rooyen en ekstra utfordring på golfbanen.

Svermen fikk sørafrikaneren og hans kollegaer, Chez Reavie og Francesco Molinari (i tillegg til TV-crewet), til å kaste seg ned på knærne og magen i et forsøk på å forhindre at de skulle bli stukket.

- Jeg bare så dem komme, så ropte jeg til caddien min: «Bier, bier, bier!». Han bare stirret på meg som om jeg var gæren. Jeg kastet meg ned på bakken, så ser han meg, og gjør det samme.

Han fortsetter:

- Molinari og Reavie ser også på meg som om jeg var gal, før de skjønner hva som er på ferde, når biene plutselig var på vei mot dem, fortalte van Rooyen etter den første runden.

33-åringen tok imidlertid hele seansen med et smil.

- Det er morsomt, men jeg ville helst unngå å bli stukket av de rakkerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer