Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Big Dunc risikerer lang utestengelse

Slo til Scharner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Duncan Ferguson fikk i går kveld sitt åttende røde kort i Premier League.

Det er en stygg statistikk for Big Dunc, som bare hadde vært på banen i åtte minutter som innbytter da han kom i bråk.

Skotten langet ut og slo tidligere Brann-spiller Paul Scharner. Det røde kortet spratt raskt opp av lomma til dommer Mike Dean. Men bråket på JJB Stadium endte ikke med det.

Ferguson havnet også i håndgemeng med Pascal Chimbonda, noe som førte til at flere spillere strømmet til og sørget for et komplett kaos.

Sky Sports melder nå at Ferguson risikerer helle seks kampers utestengelse.

Skuffet sjefen

I utgangspunktet ville han fått tre kamper for det røde kortet, men FA kommer nå til å gå gjennom videobilder av den dramatiske kampen mellom Everton og Wigan (endte 1-1). Hvis han også slo til Chimbonda kan straffen bli doblet.

- Vi har frist fram til fredag ettermiddag med å bestemme oss for hva vi gjør. Hvis Ferguson benekter at det skjedde noe, kan vi ta kontakt med forbundet, sier Everton-leder David Harrison til klubbens hjemmeside.

BRÅKET FORTSATTE: Paul Scharner ligger på bakken i forgrunnen, etter et ublidt møte med Duncan Ferguson. I bakgrunnen langer skotten ut mot Pascal Chimbonda. Foto: REUTERS
BRÅKET FORTSATTE: Paul Scharner ligger på bakken i forgrunnen, etter et ublidt møte med Duncan Ferguson. I bakgrunnen langer skotten ut mot Pascal Chimbonda. Foto: REUTERS Vis mer

Dersom skotten vil anke en seks kampers utestengelse, vil det bli en høring neste fredag.

Everton-trener David Moyes nektet å ta angrepskjempen i forsvar etter kampen.

- Ha har skuffet oss, og det vet han. Jeg har snakket med Duncan, og sa at jeg ikke kunne forsvare ham. Jeg er skuffet, sier Moyes ifølge BBC.

Debatt

Hva slags straff fortjener Duncan Ferguson etter det som skjedde onsdag kveld?

RØDT UT IGJEN: Duncan Ferguson ble utvist for åttende gang i Premier League.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!