STERKT ØNSKET: Blackburn-manager Sam Allardyce gjør det klinkende klart at han ønsker å ha med Morten Gamst Pedersen videre. Derfor ber han nordmannen skrive under på en ny kontrakt så raskt som mulig.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES
STERKT ØNSKET: Blackburn-manager Sam Allardyce gjør det klinkende klart at han ønsker å ha med Morten Gamst Pedersen videre. Derfor ber han nordmannen skrive under på en ny kontrakt så raskt som mulig.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

«Big Sam» ber «Gamsten» signere ny kontrakt nå

- I morgen er ikke raskt nok for meg, sier Blackburn-sjefen.

|||

Blackburn-manager Sam Allardyce begynner å bli utålmodig, og vil gjerne se Morten Gamst Pedersen forlenge kontrakten så fort som mulig.

Med seks seriekamper igjen å spille er det mer eller mindre sikkert at Blackburn berger plassen. Gamstens kontrakt går ut ved sesongslutt.

- Det er en kontrakt vi vil at Morten skal signere. Jeg håper hans og klubbens representanter kan bli enig i morgen. Selv ikke det er raskt nok for meg, sier Allardyce til Sky Sports.

- Morten har antydet at han vil bli værende, og hvis det stemmer, så bør vi få dette unnagjort og ikke fortsette å holde døren åpen så andre klubber kan komme inn og gjøre det umulig for oss, sier manageren.

Tidligere er det blitt spekulert i at Gamsten ville finne seg en ny arbeidsgiver. Det tror ikke Allardyce på.

- Jeg har ingen tvil om at han vil signere. Så uansett om han kommer til oss, vi til ham eller det skjer over e-post, så lenge det skjer så fort som mulig, bryr jeg meg ikke om hvordan det skjer, sier Allardyce.

(NTB)