«Big Sam» knuste gamlelaget

Perfekt åpning for Newcastle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bolton - Newcastle 1-3 (0-3).

Sam Allardyce sa opp som Bolton-manager i april, og ble ansatt som manager i Newcastle måneden etterpå. I dag var han tilbake på Reebok stadium, og «Big Sam» kunne ikke bedt om en bedre start på sesongen.

Drømmescoring

Drøye ti minutter var spilt da Charles N\'Zogbia ga de sort- og hvitstripede ledelsen. Backvikaren la et frispark inn i feltet. Ballen fikk passere alle framstukkede føtter, og spratt inn i lengste hjørne bak en overrumplet Jussi Jääskelainen.

Men det var mer i vente fra den doble sølvvinneren på 90-tallet.James Milner slo meget presist inn i feltet, der Obafemi Martins fikk stå totalt umarkert. Nigerianeren misset noe med mottaket, men svarte med å brasse ballen nydelig inn i nettmaskene.

Og bare fem minutter seinere var nigerianeren på farten igjen. Et skudd fra distanse endret retning i Faye, og trillet inn bak Jääskelainen, som nok burde ha stoppet den løse ballen som spratt like over beina hans.

Snytt for straffe?

Bolton var skuffende gjennom hele første omgang, men skulle muligens vært tildelt et straffespark av dommer Chris Foy, like før gjestene gikk opp i tremålsledelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer