Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bikkjeslagsmål om OL-plasse

Selv om Egil Gjelland, Frode Andresen, Dag Bjørndalen og Ole Einar Bjørndalen var stafetthelter i Prøve-VM i Ramsau, er det langt fra sikkert at samtlige av gårsdagens vinnere får gå OL-stafetten i Japan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Halvard Hanevold og Sylfest Glimsdal er også aktuelle. Det er bikkjeslagsmål om plassene på OL-laget. Som landslagstrener har jeg et hyggelig stafettproblem, sier Audun Svartdal til Dagbladet.

V-cuprennene i Anterselva torsdag, lørdag og søndag avgjør hvem som får stille i OL.

- Snømangelen gjorde at løypene i Ramsau var veldig flate. Traseene i Anterselva likner mye mer på dem som er i Japan. Ole Einar Bjørndalen og Frode Andresen er klare for OL. Resten venter jeg ei uke med å ta ut, sier Audun Svartdal.

Samtlige fire stafettløpere gjorde manns jobb i går.

Egil Gjelland var bunnsolid, og vekslet først. Frode Andresen stafett-debuterte i vinter, og gjorde en bra andreetappe. Dag Bjørndalen gjennomførte greit, før lillebror Ole Einar slo til på sisteetappen.

- Jeg er imponert over Ole Einar, som ikke bare gikk inn tyskeren Frank Luck og vant. Han hadde også beste etappetid, sier Audun Svartdal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!