Bil brøt sammen i beryktet tunnel - gjett hvem som tok jobben med å dytte

Landslagsgutta tok ansvar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går vant Per-Mathias Høgmos Norge en enorm seier i EM-kvaliken da det ble 1-0-seier borte mot Bulgaria.

I dag fikk Høgmos utvalgte seg en litt annen opplevelse.

Da laget satt i bussen på vei fra spillerhotellet i Sandvika i Bærum, på vei mot trening på Ulleval stadion klokka 18, fikk nemlig en bil foran motorstopp midt i den beryktede Smestadtunnelen på Ring 3 i Oslo.

- Kaos Det førte til bom stopp - helt til Håvard Nordtveit og de andre landslagsgutta tok saken i egne hender.

- Det var litt kaos på vei til treningen på grunn av en motorstopp inne i Smestadtunnelen. Det var ikke mulig for oss å komme forbi, så da meldte gutta seg frivillig til å løpe ut av bussen vår for å hjelpe til. Håvard Nordtveit var general for det hele, sier landslagets team-manager Jan Åge Fjørtoft til Dagbladet.

Ine B. Dalseg satt i egen bil i Smestadtunnelen og ante fred og ingen fare da den røde varebilen foran henne plutselig saknet farten og stoppet midt inne i tunnelen.

- Så kom han som kjørte ut av bilen og prøvde å dytte den inn til kanten på egenhånd. Det gikk selvfølgelig ikke. Etter kanskje femten sekunder kom hele landslaget løpende og begynte å dytte den, forteller Dalseg til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.