Bilbao tok mesterligaplassen

MADRID (NTB-Reuters): Athletic Bilbao sikret seg andreplassen og spill i mesterligaen for første gang på 14 år da den spanske serien ble avsluttet i går kveld. Storklubben Real Madrid ble bare nummer fire, og må nå vinne onsdagens finale mot Juventus for å sikre seg mesterligaspill i høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En scoring av Joseba Etxeberria fire minutter før pause sendte 44 000 baskere til lykkeland. Scoringen sikret 1-0-seier mot Zaragoza, og betydde at Bilbao holdt lokal-rivalene Real Sociedad og mektige Real Madrid bak seg i kampen om den gjeve andreplassen. Gullkampen avgjorde Barcelona for et hav av tid siden.

Real Madrid vant 1-0 hjemme mot Betis i en kamp som sannynligvis ville blitt avlyst på grunn av overvann på banen hvis det ikke var snakk om siste og avgjørende serierunde. Real-manager Jupp Heynckes var fornøyd med spillet og scoringen fra Predrag Mijatovic.

- Jeg så et veldig entusiastisk lag, og vi stiller med stor selvtillit mot Juventus onsdag, sa Heynckes.

(NTB-Reuters)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer