Mohamed Salah

Bilde av blodig gutt og Salah vekker oppsikt

Mohamed Salah hylles etter møte med ung Liverpool-supporter.

HYLLES: Mohamed Salah valgte å snu da han så Liverpool-supporter Louis Fowler skadet seg etter jakten på den egyptiske stjerna. Foto: Privat / Twitter @joecooper93
HYLLES: Mohamed Salah valgte å snu da han så Liverpool-supporter Louis Fowler skadet seg etter jakten på den egyptiske stjerna. Foto: Privat / Twitter @joecooper93Vis mer

Mohamed Salah har blitt en meget populær skikkelse i Liverpool etter at han kom til klubben i 2017. Han har vært en viktig del av at Liverpool har tatt seg til to Champions League-finaler på rad, og han har dessuten bøttet inn mål etter sin ankomst.

Det fører naturlig nok til stor oppmerksomhet blant Liverpools mange supportere, og det er mange unge som har egypteren som sitt forbilde.

Liverpool trener på treningsfeltet Melwood, som ligger et steinkast unna deres stadion Anfield.

Blodig møte

En dag for kort tid tilbake var Louis Fowler (11) og hans bror Isaac (10) utenfor Melwood for å få en bit av stjernene. Da Louis så bilen til Salah, løp han så fort han kunne etter bilen for å få en bit av Liverpool-stjerna. Men på veien skulle gutten møte et hinder.

For mens han løp i full spurt kolliderte han med en lyktestolpe på veien. Louis skadet nesa si og blodet silte ned.

Men skuffelsen til den unge Liverpool-supporteren skulle vise seg å være kortvarig. For etter hvert ble Salah også oppmerksom på uhellet, og da han så det, snudde han bilen sin.

Han kjørte så tilbake, og tok en prat med Louis og hans bror. Begge fikk også ta bilde med deres helt.

Hendelsen har fått stor oppmerksomhet i britiske medier, og guttenes stefar, Joe Cooper, sier blant annet til Sky Sports at hans stesønner var i himmelen etter å ha møtt Liverpool-stjerna.

Cooper sier til Dagbladet at skadeomfanget på nesa til hans stesønn Louis er foreløpig noe usikkert, men at det er et mulig brudd i nesa hans. De tror at nesa hans må rettes tilbake igjen.

- Skrek av glede

Cooper opplyser at Salah snudde etter dem mens de holdt på å ringe ambulansen.

- De skrek av glede da han gikk ut av bilen. Isaac ble hysterisk og klemte ham, forteller deres stefar.

- Mo var veldig unnskyldende og omsorgsfull, og han var veldig medfølende overfor guttene. De fikk dem til å føle seg så mye bedre, fortsatte stefaren.

De to brødrene og deres stefar stilte nylig opp på TV-programmet Good Morning Britain i England, der de fortalte sin versjon av den rørende hendelsen.

- Han (Salah) sa noe som: «Hvorfor løper du på den måten?», gjenfortalte Louis på TV-programmet ifølge Liverpool Echo.

Stefaren forteller videre at møtet med Salah gjorde skaden i nesa nærmest ubetydelig i forhold.