Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bildejukset som håner Messi er blitt en snakkis

- Vi tar sterk avstand.

MANIPULERT: Dette bildet fra Gullballen-gallaen spredte seg raskt på sosiale medier. Det viser Cristiano Ronaldo med både sin egen kjæreste  Irina Shayk og Lionel Messis kjæreste, Antonella Ruccuzzo (t.v.) på fanget. Bildet er manipulert. Foto: Twitter/BBC Sporf
MANIPULERT: Dette bildet fra Gullballen-gallaen spredte seg raskt på sosiale medier. Det viser Cristiano Ronaldo med både sin egen kjæreste Irina Shayk og Lionel Messis kjæreste, Antonella Ruccuzzo (t.v.) på fanget. Bildet er manipulert. Foto: Twitter/BBC Sporf Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo kunne endelig juble etter at han vant Gullballen foran Lionel Messi og Franck Ribery mandag.

Etter prisutdelingen har et bilde av Ronaldo, Messi og fotballstjernenes kjærester blitt en snakkis på sosiale medier.

Bildet viser Ronaldo med Messis kjæreste, Antonella Ruccuzzo, på fanget.

- Orginalbildet er fra en av våre leverandører. Vi tar sterk avstand fra manipulasjon av bilder, men hva kan vi gjøre? sier bilderedaktør Katarina Preiss-Sverre i Bulls Press til Dagbladet.

Tomhendt Messi Hun opplyser at dette er første gang hun opplever at deres bilder er manipulserte og understreker at Bulls Press ikke har noen tilknytning til det falske bildet av kvartetten.

Blant annet har parodi-twitterkontoen BBC Sporf lagt ut bildet og fått over 10 000 såkalte retweets.

Originalbildet viser at Ruccuzzo sitter ved Messis side, mellom Messi og Ronaldos kjæreste Irina Shayk. En person med kunnskap om manipulering av bilder har derimot flyttet henne til Ronaldos fang.

Rørt Ronaldo Det var en tydelig rørt Ronaldo som mottok Gullballen etter at Messi har vunnet de fire siste årene. Den komiske bildemanipuleringen understreker hvem som ble den store vinneren på gallaen i sveitsiske Zürich. Og hvem som måtte sitte tomhendt igjen.

- Ord kan ikke beskrive dette, var noe av det første Ronaldo sa, før han begynte å takke dem som takkes skulle.

- Jeg vil takke alle som har vært involvert på det personlige plan. Min kjæreste, vennene mine, min sønn. Det er et veldig rørende øyeblikk, sa Ronaldo.

ORIGINALEN: Slik ser bildet egentlig ut. Med Lionel Messis kjæreste Antonella Ruccuzzo på stolen ved siden av fotballspilleren. Foto: Gregorio/ ALF / Target Press / Bulls Press
ORIGINALEN: Slik ser bildet egentlig ut. Med Lionel Messis kjæreste Antonella Ruccuzzo på stolen ved siden av fotballspilleren. Foto: Gregorio/ ALF / Target Press / Bulls Press Vis mer
Hele Norges coronakart