FANTASTISKE BILDER: Robbie Brady løp rett til kjæresten Kerrie Harris og broren sin etter kampen i går, for å dele gleden over å ha sendt Irland videre i EM med sin matchvinnerscoring mot Italia i Lille. Foto: NTB Scanpix/EPA/LAURENT DUBRULE
FANTASTISKE BILDER: Robbie Brady løp rett til kjæresten Kerrie Harris og broren sin etter kampen i går, for å dele gleden over å ha sendt Irland videre i EM med sin matchvinnerscoring mot Italia i Lille. Foto: NTB Scanpix/EPA/LAURENT DUBRULEVis mer

Bildene av Irlands helt og hans gråtende familie rører alle: - Jeg er helt satt ut

Robbie Brady opplevde sitt livs øyeblikk.

(Dagbladet): Italia - Irland 0-1.

For oss vanlige ikke-proffer er det nok vanskelig å forestille seg hvordan det føltes da Robbie Brady hoppet opp i duell med to italienske stoppere, møtte Wes Hoolahans perfekte innlegg og styrte Irland videre i EM med hodet i går kveld.

Heldigvis leverte Brady og irene scener i etterkant som i det minste gir en liten pekepinn.

Verdens beste følelse

En helt utslått og forbløffet Brady løp rett til tribunene etter kampslutt, der broren og hans mangeårige kjæreste Kerrie Harris ventet, begge gråtende som de mange andre supporterne i grønt og hvitt.

LITTERALLY THE PROUDEST WOMEN IN IRELAND RIGHT NOW💚👪⚽️

A photo posted by Kerrie Harris (@kerrie.harris.s2s) on

- Jeg vokste opp med drømmen om dette, jeg har tenkt på det helt siden jeg var en liten gutt. Det er verdens beste følelse å få gjøre det foran familien min, sier Norwich-spilleren, ifølge Independent.

Fotografiene og tv-bildene av Robbie Brady i tett omfavnelse med familien har blitt lagt merke til verden over - ikke merkelig, når du ser følelsene de forteller om.

- Bare se deg rundt og hør hva dette betyr for alle involverte, inkludert meg. For en fantastisk kveld. Jeg er helt satt ut, sier Brady.

«Kroppen dro beina»

Kjæresten Kerrie Harris er koreograf og driver en danseskole, men er ikke spesielt kjent i Irland, der paret har vernet godt om privatlivet. De har datteren Hallie på to år sammen, og Hallie og Kerrie har fulgt Brady og Irlands fantastiske reise i Frankrike.

#France #Euros2016 #ProudGirls #COYBIG🍀⚽️

A photo posted by Kerrie Harris (@kerrie.harris.s2s) on

I går kveld var det altså pappa Robbie som ble den store helten, da han ga de hittil veldig populære irske supporterne enda noen gode dager i EM-landet.

- Jeg vet nesten ikke, men kroppen min bare dro beina inn i feltet, sier Brady om det betydningsfulle vinnermålet.

- Du kan stole på at Wes får ballen dit den skal, og jeg klarte å få hodet mitt på den. Jeg er helt tom for ord, egentlig. Jeg er så glad, så full av følelser. Det er helt utrolig, sier han.

Irland skal nå møte Frankrike i Lyon på søndag, i en kamp som åpenbart vil bli framstilt som en mulig revansj for de grønne: Irland ble som kjent snytt for VM i Sør-Afrika i 2010, da Thierry Henry året før brukte hånda i forspillet til William Gallas' vinnermål i playoffen.

OPPLEVELSE FOR LIVET: Robbie Brady feirer scoringen sent i kampen i går kveld. Foto: NTB Scanpix/REUTERS/Carl Recine
OPPLEVELSE FOR LIVET: Robbie Brady feirer scoringen sent i kampen i går kveld. Foto: NTB Scanpix/REUTERS/Carl Recine Vis mer