Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bildene Barca ikke vil se: Messi ut med skade

Lionel Messi spilte sin første ligakamp fra start denne sesongen. Han fikk 45 minutter på banen.

SKADET: Det er uvisst hvor alvorlig skaden til Lionel Messi er. Foto: LLUIS GENE / AFP / NTB Scanpix
SKADET: Det er uvisst hvor alvorlig skaden til Lionel Messi er. Foto: LLUIS GENE / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Lionel Messi spilte sin første ligakamp fra start denne sesongen da Villarreal ble slått 2-1 i spansk La Liga tirsdag. En perlescoring av Arthur ble avgjørende.

Messi har slitt med skade innledningsvis i sesongen, men tirsdag var han i startoppstillingen til et Barcelona-lag som har presentert uvanlig svakt de siste ukene.

Mot Villarreal hjemme på Camp Nou brukte Messi seks minutter på å slå hjørnesparket Antoine Griezmanns forlenget med hodet til 1-0-ledelse for vertene. Ytterligere beroliget ble hjemmefansen da Arthur fikk stjernetreff fra distanse og gjorde 2-0 før kvarteret var spilt.

Da så Barcelona-toget for alvor ut til å være på skinnene, men en viss nervøsitet spredte seg likevel på tribunene da Villarreal reduserte rett før pause. Langskuddet fra den tidligere Premier League-profilen Santi Cazorla var godt, men ballen føk nærmest over hodet på keeper Marc-André ter Stegen og i mål.

MISBRUKT: Ole Gunnar Solskjærs advokat, Erik Flågan i Stray Vyrje Advokatfirma, varsler grep etter at nordmannen og Dagbladet er blitt misbrukt. Vis mer

Den tyske sisteskansen framsto ikke hundre prosent pålitelig i den situasjonen.

Verre er det for Barcelona at Messi aldri kom ut på banen til andre omgang. Det skal etter rapportene dreie seg om en lyskeskade, men det er ikke bekreftet.

De siste 45 minuttene på Camp Nou forble målløse, og dermed tok hjemmelaget tre svært viktige poeng i tetkampen.

Seieren betyr at Messi og lagkameratene er nummer fire i La Liga, ett poeng bak ledende Granada.

Granada slo overraskende Barcelona 2-0 i forrige serierunde og klatret til topps på tabellen i La Liga. Der er klubben fortsatt, til tross for at det kun ble ett poeng borte mot mer beskjedent plasserte Real Valladolid tirsdag. Kampen endte 1-1.

Real Betis klatret på sin side til niendeplass på tabellen med 3-1-seier over Levante.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling