Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bildene Norge ikke vil se før VM-skjebnekampen

Forsvarssjefen trente ikke med resten av laget.

PÅ SYKKEL: Norges forsvarsgeneral Mari Molid trente på sykkel bare timer før den viktige VM-kampen. Foto: Bjørn Langsem
PÅ SYKKEL: Norges forsvarsgeneral Mari Molid trente på sykkel bare timer før den viktige VM-kampen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Norges håndballjenter møter Tyskland i åttedelsfinale i VM i kveld klokka 20.30.

I formiddag gjennomførte landslaget den siste økta før skjebnekampen. Og forsvarssjef Mari Molid (25) trente ikke sammen med laget.

- Hun fikk en kjenning i kneet og vi tok ingen sjanser. Det skjedde på oppvarming, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet og øvrig presse.

Usikker til kamp Alle trente som normalt, bortsett fra Mari Molid som satt på ergometersykkel deler av økta. Hun forlot også hallen i Frederikshavn før resten av spillerne.

- Det er usikkert om hun spiller. Mari har vært en av våre bedre spillere og vi håper å få henne klar, men vi vet ikke, sier Hergeirsson.

Molid brukte store deler av de 30 minuttene av treninga som Dagbladet fikk overvære til samtale med lege Anne Froholdt. Nora Mørk kom også bort og ga henne en high five.

Formspiller Molid har tidligere i mesterskapet stått over kamp på grunn av ei lårhøne. Den har trolig ingen sammenheng med dagens skade.

SAMTALER: Mari Molid og landslagets lege Anne Froholdt. Foto: Bjørn Langsem
SAMTALER: Mari Molid og landslagets lege Anne Froholdt. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Bakspilleren har vært en av Norges forsvarsbautaer i VM. Hun har også vist seg fram offensivt med scoringer, men først og fremst defensivt er Larvik-spilleren en sentral brikke i laget.

Norge trente med en oppstilling der Camilla Herrem, Veronica Kristiansen, Stine Bredal Oftedal, Heidi Løke, Nora Mørk og Amanda Kurtovic sto for det offensive under deler av dagens økt. I det defensive byttet Mørk og Pernille Wibe.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media