Bildene som får Madrid-sjefene til å skjelve

- Han ser ikke komfortabel ut.

(Dagbladet): Real Madrid gikk på en smell med svake 1-1 mot Real Valladolid i går. Poengtapet betyr en svært lang vei for å snyte rivalene Atletico Madrid eller Barcelona for seriegullet.

- Vi har mistet mental energi i de siste kampene. Det er det som har sviktet oss, sier manager Carlo Ancelotti til AS

- Det blir svært vanskelig å vinne ligaen, men vi har fortsatt en matematisk mulighet. Vi skal gjøre alt som står i vår makt. Jeg bryr meg ikke om hvem som er favoritter, sier manageren, som er fem poeng bak serieleder Atletico.

Tyngre er det også med skader på Ronaldo, Pepe og Angel di Maria før sesongens to siste seriekamper og Champions League-finalen.

- Ikke komfortabel Ronaldo måtte gå skuffet av banen etter bare åtte minutter i gårsdagens kamp, og en tydelig irritert stjernespiller trippet av banen og slo et lite slag i taket over innbytterbenkene.

- Ding, ding, ding, ding. Det er varselklokkene som blinker, sa C More-kommentator Petter Veland på direkten.

Men rapportene fra Spania er positive:

- Skaden ser ikke alvorlig ut, sier klubbdirektør Miguel Pardeza til spanske AS.

Manager Ancelotti utdyper:

- Skaden til Ronaldo må vi se på de neste dagene. Jeg håper det ikke er et problem, men Cristiano ser ikke komfortabel ut, sier Ancelotti.

Ronaldo skal ifølge spansk presse slite med muskeltretthet. Og det er ikke første gang denne våren at portugiseren sliter.

Angriperen måtte stå over både cupfinalen mot Barcelona og Champions League-returen mot Dortmund i forrige måned. Da var det en lårskade som stoppet ham.

Lyske-trøbbel Og Real-fansen ber til høyere makter for at flere stjerner skal rekke Champions League-finalen mot Atletico Madrid om drøye to uker.

Pepe har pådratt seg en skade i leggen som truer resten av sesongen, mens lyskeproblemer skaper hodebry for Angel Di Maria.

- Pepe så ikke god ut da han avsluttet kampen, men jeg håper ikke det er en alvorlig skade. Også Di Maria må vi vurdere de neste dagene, sier Real Madrid-sjefen.

Champions League-finalen spilles i Lisboa 24. mai.

- Vi har fortsatt mange dager til å forberede oss til CL-finalen, men jeg ser at laget virker slitent fysisk. Etter semifinalen (mot Bayern) har det ikke vært lett å restituere oss, sier Ancelotti.