Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bildene som Real Madrids president nå forbyr

Skal ha skjelt ut ansatte som brøt regelen.

IKKE SÅNN: Ifølge spanske Sport har klubbpresident Floretino Perez lagt ned forbud om å vise ham bakfra. Foto: NTB Scanpix
IKKE SÅNN: Ifølge spanske Sport har klubbpresident Floretino Perez lagt ned forbud om å vise ham bakfra. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Real Madrids mektige fotballpresident, Florentio Perez, skal ikke være byens mest populære mann for tiden.

Rafa Benitez har ikke stått til forventningene til fansen - og klubben ligger nå på tredjeplass i Spania - fem poeng bak både Atletico og Barcelona. Det ydmykende 4-0-tapet mot erkerivalen i El Clasico-oppgjøret i november står så langt som den mørkeste stunden.

Til tross for den lave populariteten har president Perez nå kommet med et forbud til Real Madrid TV: De får ikke lov å vise månen til presidenten.

Floretino Perez vil at klubbens egen TV-kanal kun skal vise ham forfra, og aldri bakfra - slik at man kan se at han mangler hår på issen, skriver spanske Sport.

Ifølge avisen er presidenten svært opptatt av sitt image. Da TV-kanalen for noen uker siden viste Perez bakfra skal flere av arbeiderne ha fått skjelt ut av presidenten.

Les også: Real Madrid anket cup-utestengelsen - fikk avslag igjen

IMAGE: Ifølge den spanske avisen er Real Madrid-presidenten svært opptatt av sitt eget image. Foto: NTB Scanpix
IMAGE: Ifølge den spanske avisen er Real Madrid-presidenten svært opptatt av sitt eget image. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media