FLOTT SCORING: Liverpools Trent Alexander-Arnold banker inn sin første scoring for klubben på frispark. Foto: AP Photo/Michael Probst/NTB Scanpix
FLOTT SCORING: Liverpools Trent Alexander-Arnold banker inn sin første scoring for klubben på frispark. Foto: AP Photo/Michael Probst/NTB ScanpixVis mer

Alexander-Arnold går viralt

Bildet av det alle trodde var Liverpools stortalent gikk viralt i fjor. Nå tar det helt av

Til og med Jamie Carragher selv trodde bildet var av Trent Alexander-Arnold.

(FourFourTwo): Liverpools unge back Trent Alexander-Arnold scoret sitt aller første mål for de røde mot Hoffenheim i Champions League-kvaliken tirsdag.

Det var en perle av en scoring, et frispark som 18-åringen hamret inn i nettmaskene til 1-0-ledelse for engelskmennene.

Like etter scoringen la Liverpool-legenden Jamie Carragher ut et bilde på Twitter, av det som var ham selv tilsynelatende stående ved siden av Alexander-Arnold som liten gutt.

Bildet ble likt og retweetet over 70 000 ganger, men det viste seg at det ikke var Alexander-Arnold som var på bildet.

Lokalavisa Liverpool Echo undersøkte saken og fant ut at bildet stammet fra en Liverpool-kamp på Leeds' hjemmebane Elland Road i 2009.

Liverpool-supporter

Den unge maskoten den dagen var den nå 19 år gamle Liverpool-supporteren Dion Simpson, som ble overrasket da han så at bildet gikk viralt for første gang for ett år siden, da det ble vist på Sky Sports i forbindelse med en ligacupkamp mellom de to lagene.

- Det gikk viralt i fjor, og nå har Carragher tatt det opp igjen! sier Simpson til Liverpool Echo.

Selv om tusenvis av mennesker tror at det er Alexander-Arnold som er på bildet, ser studenten humoren i det.

- Jeg så bildet allerede i 2009 fordi noen tok opp kampen. Du kunne se meg i spillertunnelen, men da de møttes i fjor (Leeds og Liverpool journ.anm.) og trodde det var Trent, var det ganske morsomt, sier han.

Etterpå var det flere aviser og Twitter-profiler som spredte bildet gjennom mange måneder, før det altså dukket opp igjen da Carragher la det ut tirsdag.

- Det hadde gitt seg, men nå er det enda verre fordi Carragher la ut det bildet, sier Simpson.

Alexander-Arnold har imponert stort i sesongoppkjøringen, og har fått spille de to første Liverpool-kampene fordi høyreback Nathaniel Clyne er ute med skade. Han blir spådd en stor framtid i den røde trøya.

Fleiper om bildet

Det mener også Jamie Carragher, som tilsynelatende fleiper med at han vil være i nyhetene de neste 15 årene, på grunn av bildet av ham og det folk tror er Alexander-Arnold.

Den tidligere midtstopperen la selv ut det som skal være en meldingsutveksling mellom ham og en bekjent da bildet begynte å gå viralt. Det viser seg at Carragher oppriktig trodde Alexander-Arnold var på bildet.

«Jeg kommer til å bruke det bildet hver gang han scorer for å få flere følgere på Twitter», står det i den ene meldingen som Carragher hevder han skrev.

Se hele meldingsutvekslingen nederst i denne artikkelen. Der kommer det også fram at Alexander-Arnold selv har fått med seg seansen.