Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bildet av det som skal være bokserens vanvittige veddemål går sin seiersgang

Mayweather avviser: - Ville bare veddet på meg selv.

PENGER SPART ER PENGER TJENT: Under nattens Super Bowl florerte det av rykter om at weltervekt-bokseren Floyd Mayweather skulle ha veddet 10,4 millioner dollar (65 millioner norske kroner) på at Denver Broncos skulle vinne kampen. Selv avviser bokseren ryktene. Foto: Twitter
PENGER SPART ER PENGER TJENT: Under nattens Super Bowl florerte det av rykter om at weltervekt-bokseren Floyd Mayweather skulle ha veddet 10,4 millioner dollar (65 millioner norske kroner) på at Denver Broncos skulle vinne kampen. Selv avviser bokseren ryktene. Foto: Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Under nattens Super Bowl florerte det av rykter om at weltervekt-bokseren Floyd Mayweather skulle ha veddet 10,4 millioner dollar (65 millioner norske kroner) på at Denver Broncos skulle vinne kampen. Det skriver Fox Sports.

Som kjent fikk Broncos alvorlig skrell av Seattle Seahawks, og tapte til slutt hele 8-43.

- Stemmer ikke Informasjonen om det avsindige veddemålet skal ha kommet fra ulike gamblingsider, men Mayweather har nå selv gått ut og avkreftet ryktene.

- Gratulerer til Seattle Seahawks med deres Super Bowl-seier, men jeg vil bare gjøre det klart at jeg aldri satte 10 millioner dollar på Broncos. Jeg veddet faktisk ikke på kampen i det hele tatt, sier han i en pressemelding.

Mayweather, som er ubeseiret over 45 kamper som proffbokser, sier videre at det eneste han ville satt så mye penger på er seg selv.

- Jeg kan ikke kontrollere hvilke rykter som startes, men all form for publisitet er bra for meg. Det eneste jeg vill veddet 10 millioner dollar på er meg selv. Ser du på statistikken min ser du at jeg er garantert å vinne, sier han.

Ymse veddemål Hvorvidt dette stemmer helt, er heller uvisst. I september i fjor kunngjorde han nemlig på Twitter at han selv tjente 200 000 dollar (1,25 millioner kroner) på Texas A&M (amerikansk universitetsfotball) skulle vinne en match.

- Gratulerer til Johnny Manziel for å ha spilt en fantastisk kamp. Han tjener kanskje ikke så mye penger på seieren, men det gjør jeg, skrev han sammen med et bilde av en kvittering som bekreftet gevinsten.

Mayweather er også selv gjenstand for veddemål av det kontroversielle slaget. I september da han vant sin foreløpig siste kamp, var det en ikke ukjent rapper som inkasserte en noe uortodoks gevinst.

Snoop Dogg vant nemlig en halvkilo marihuana, og la ut ikke mindre enn fire skrytebilder på instagram i ettertid.

Hele Norges coronakart