KOS:  Karim Benzema er aktiv på Instagram og la ut dette bildet av seg selv og datteren. I bakgrunnen ligger en Manchester United-trøye. Skjønner du? Foto: Instagram
KOS: Karim Benzema er aktiv på Instagram og la ut dette bildet av seg selv og datteren. I bakgrunnen ligger en Manchester United-trøye. Skjønner du? Foto: InstagramVis mer

Bildet av Real-stjerna fikk ryktene til å eksplodere

Sjekk hva som ligger i bakgrunnen.

(Dagbladet): Real Madrid-stjerna Karim Benzema (28) la nylig ut dette bildet på Instagram. Det er tilsynelatende et hyggelig og harmløst motiv med ham og datteren Melia.

Men nå koker ryktene.

Skarpe blikk oppdaget nemlig raskt at det ligger en trøye med Manchester United-logo i bakgrunnen. Og da er det jo bare å legge to og to sammen:

Er bildet et skjult budskap om at franskmannen er på vei til United? Ja, mener flere Benzema-følgere på Instagram.

Substans Ryktene har fått ytterligere vann på mølla etter at Louis van Gaal fikk sparken fra klubben mandag kveld. Offisielt er det ikke bekreftet. Men alt - absolutt alt - tyder på at José Mourinho overtar på Old Trafford. Portugiseren er Benzemas tidligere læremester i Real Madrid.

- Det som gir ryktene substans, er at Benezema kan bli gjenforent med Mourinho, skriver den spanske avisa AS.

Muligens fikk bildet uante konsekvenser. Noe seinere fulgte Benzema opp på Instagram med et nytt bilde av seg selv i Real Madrid-drakt. Tekst:

«R.M. Forever.» Real Madrid for alltid.

Så da er kanskje ballen lagt død?

God sesong Benzema har hatt en god sesong i Spania, med 24 mål i Primera Division. Han har vært i Real Madrid siden 2009 og kan ha et ønske om å skifte beite. Ifølge Michael Owen vraket 28-åringen United i 2009, nettopp for å spille i Madrid.

Benzema skal ikke representere Frankrike under sommerens fotball-EM. Årsak: Utenomsportslige forhold. Han er anklaget for å ha medvirket til utpressing i forbindelse med sexopptak av landslagsspiller Mathieu Valbuena og hans kone.

Kortliste Men like sikkert som at ryktene om en overgang kan stemme, så stemmer de ikke. De neste dagene vil det bli spekulasjoner i bøtter og spann om hvem Mourinho vil hente til Old Trafford.

Den engelske avisa Daily Mail mener dette er en kortliste:

Nemanja Matic (Chelsea), Joa Mario (Sporting Lisboa), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Gonzalo Higuain (Napoli), John Stones (Everton), Raphael Varane (Real Madrid) og Alvaro Morata (Juventus).

Den som venter får se.