Fifa-kåring:

Bildet får legender til å rase: - Trist og skuffende

Barcelona meldte avbud til Fifa-kåring i Zürich samme dag.

BARCELONA-FRAVÆR: Vert Marco Schreyl tar selfie med Manuel Neuer (Tyskland, Bayern Munchen), Daniel Alves (Brasil og Juventus), Sergio Ramos (Spania, Real Madrid), Marcelo (Brasil, Real Madrid), Luka Modric (Froatia, Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Portugal, Real Madrid) and vert Eva Longoria Fotballspillerne havnet på Årets lag i Fifa-kåringen, men fire spillere fra Barcelona dukket ikke opp til utdelingen. Foto:Patrick Seeger/dpa
BARCELONA-FRAVÆR: Vert Marco Schreyl tar selfie med Manuel Neuer (Tyskland, Bayern Munchen), Daniel Alves (Brasil og Juventus), Sergio Ramos (Spania, Real Madrid), Marcelo (Brasil, Real Madrid), Luka Modric (Froatia, Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Portugal, Real Madrid) and vert Eva Longoria Fotballspillerne havnet på Årets lag i Fifa-kåringen, men fire spillere fra Barcelona dukket ikke opp til utdelingen. Foto:Patrick Seeger/dpa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Real Madrid-spiller Cristiano Ronaldo ble i kveld kåret til Årets spiller i verden av Det internasjonale fotballforbundet (Fifa), foran Lionel Messi (Barcelona) og Antoine Griezmann (Atletico Madrid).

Bare timer før gallaen og prisutdelingen i Zürich meldte hele Barcelona-laget avbud. Flere spillere var ventet å kjempe om flere priser, men samtlige ble igjen i Spania for å forberede seg til kamp onsdag.

Det får flere Real Madrid-legender til å reagere.

- Det er trist og skuffende at Leo (Messi) og lagkameratene ikke kom. Alle ønsker å se dem her, sier den tidligere venstrebacken Roberto Carlos til ESPN.

- Påvirket

Carlos var i Real Madrid fra 1996 til 2007 og er kanskje en av historiens mest kjente venstrebacker.

- Vi ville se Messi. Dette er en Fifa-pris. Fifa er den høyeste autoritet i fotballen og alle bør være her, sier Carlos.

Michel Salgado var høyreback på Real Madrid fra 1999 til 2009. Han støtter sin tidligere lagkamerat.

- Real Madrid er akkurat nå det beste laget i verden og kanskje det påvirket avgjørelsen til Barcelona-spillerne. Det er feil at de ikke stiller og sender de beste spillerne. Jeg vet at klubben har et problem med Fifa, men det er ikke slik en av verdens største klubber skal oppføre seg, sier Salgado til ESPN.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer