- Bildet illustrerer noe av det fremste vi har i Norge

Ivar Morten Normark tok med seg fotballaget opp i fjellet. Det endte slik.

PLAYBOYS: «If you want to make love to my body, you have to make love to brain», lyder et velkjent sitat fra Ivar Morten Normark (nummer to fra venstre). Hvorvidt Mjølner-spillerne lever opp til mottoet her blir opp til hver enkelt å bedømme. Foto: fkmjolner.no
PLAYBOYS: «If you want to make love to my body, you have to make love to brain», lyder et velkjent sitat fra Ivar Morten Normark (nummer to fra venstre). Hvorvidt Mjølner-spillerne lever opp til mottoet her blir opp til hver enkelt å bedømme. Foto: fkmjolner.noVis mer

(Dagbladet): Ivar Morten Normark har aldri vært redd for å by på seg selv.

I sitt siste stunt har den karismatiske fotballtreneren fått med seg hele laget sitt - 2. divisjonslaget Mjølner FK - på en dristig fotoseanse på Fagernesfjellet.

Bildet ble lagt ut på Mjølners Facebook-side i dag, og responsen har naturligvis ikke latt vente på seg.

Normark nøler ikke med å anbefale opplevelsen til andre som ferdes i fjellet.

- Ta opp hansken, følg etter og kast klærne! Det skapte en særegen følelse med luft i stumpen, sier han til Sunnmørsposten.

Fjellturen var avslutningen på en treningsleir i helga, og Normark innrømmer at han var sentral i planlegging og gjennomføring.

I kjent stil omtaler han bildet som «Mjølners gave til verden».

- Bildet illustrerer noe av det fremste vi har i Norge på en humoristisk måte. Dette er sunn og frisk ungdom som er verdt å satse på. Dette er vår skatt, sier Normark til avisa.

Overfor Dagbladet avviser han at det var et ønske om oppmerksomhet som er motivet bak bildet.

- For å være helt ærlig, var det ikke i tankene våre da vi tok bildet. Selv ikke for meg. Men da gutta begynte å legge det ut i sosiale medier, skjønte jeg at det kom til å bli en hit i en eller annen sammenheng. Enten man liker det eller ikke. Men så langt har jeg ikke vært borti noen som ikke har likt det.

Mjølner møter topplaget Senja på lørdag. Da spørs det om det hjelper med luft i stumpen.

- Det jeg kan si, er at det finnes en verdi i å gjøre andre ting sammen enn å ha på en fotballshorts. Vi har fått en jævla god latter, og det kan ikke overvurderes. Stemninga i gruppa er løftet mange hakk, sier han.