Sjekk Ødegaards drakt:

Bildet overrasker

Kaptein Martin Ødegaard (22) dukket plutselig opp i Strømsgodset-drakt på Norges trening. - Det ryktes om overgang, gliser landslagets mediesjef, Morten Morisbak Skjønsberg.

OVERRASKENDE SCENER: Martin Ødegaard hadde på seg Strømsgodset-drakt på Norges trening. Ståle Solbakken kom med HamKam-drakt i hendene. Men alt hadde en forklaring. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
OVERRASKENDE SCENER: Martin Ødegaard hadde på seg Strømsgodset-drakt på Norges trening. Ståle Solbakken kom med HamKam-drakt i hendene. Men alt hadde en forklaring. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Bama, Bama og atter Bama. Selskapet som selger frukt, bær og grønnsaker er sterkt knyttet til landslaget i fotball.

Martin Ødegaard, Erling Braut Haaland og de andre spillerne er forpliktet til å stille i tøyet til hovedsponsoren når de er på samling med Norge.

Enkelte måtte derfor sperre opp øynene da Ødegaard plutselig dukket opp i en Strømsgodset-drakt på treninga.

Hva i huleste er det som skjer? Er han ferdig i Arsenal?

- Det ryktes om overgang, skriver landslagets mediesjef, Morten Morisbak Skjønsberg, i en tekstmelding til Dagbladet. Og avslutter med et smiletegn. Så henviser han oss videre til Morten P.

Den tidligere Dagbladet-kommentatoren skriver nå for Nettavisen, og var den som stelte i stand rigget på Ullevaal stadion.

Sammen med Tom Stalsberg - også dette en tidligere Dagbladet-profil - jobber han nå med første utgave av 4-4-3 Gatelagmagasinet.

- Det kommer ut i begynnelsen av oktober. Det er et meget profesjonelt fotballmagasin for gatelagsfotballen, altså de rusavhengige, sier Morten P, som er redaktør og utgiver i tospann med Stalsberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer