Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bildet som ble en VM-snakkis. Nå møtes de trolig igjen

Dansk klubb på jakt.

(Dagbladet): En av håndball-VMs store snakkiser var et bilde av Danmark-spiller Kristina Kristansen som trøstet Sveriges Nathalie Hagman etter at danskene hadde sendt svenskene ut av mesterskapet.

Bakgrunnen for øyeblikket var at Kristiansen og Hagman er tidligere lagvenninner og gode venner. Nå melder dansk TV 2 at de er på vei mot en gjenforening.

Hagman skal være på vei fra Team Tvis Holstebro til Nykøbing. I så fall følger den svenske landslagsspilleren i fotsporene til Kristiansen som gikk samme vei foran denne sesongen.

- Vi er interessert i å hente henne (Hagman). Men vi har ennå ikke fått en underskrift. Vi kjemper for å klare det, sier Nykøbing-trener Niels Agesen.

Åpen Hagman er ikke uinteressert.

- Jeg tenker at det blir et nytt år i Danmark. Jeg har ikke vært her så lenge og trives i ligaen, sier Hagman til den danske kanalen.

Bildet av de to VM-motstanderne ble et symbol på fairplay, og flere av Skandinavias største aviser omtalte det spesielle øyeblikket.

Gode venner Etter at bildet sirkulerte i både dansk, svensk og norsk presse, fortalt den danske stjernespilleren om deres nære forhold:

- Det er alltid spesielt å møte folk som du har spilt på lag med eller er god venn med. I kampen mot Sverige kjente de fleste motstanderen inn og ut. Vi spilte på kryss og tvers mot klubbvenninner og private venner, sa Kristiansen.

- Jeg har aldri vært kjæreste med «Hagge». Jeg fortalte henne at hun hadde vært dritgod i VM og jeg er glad hun ikke spilte back, sånn som på klubblaget, sa den danske spilleren.

Den danske håndballklubben Team Tvis Holstebro sliter økonomisk og de norske landslagsspillerne Camilla Herrem og Silje Solberg må også finne seg nye klubber etter denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media