Bildet som får tyskerne til å tro på stjernebrudd

Schweinsteiger tatt på fersken i New York.

AVBILDET MED NY KVINNE: Bastian Schweinsteiger har vært en av Tysklands store profiler de siste åra og vært et ettertraktet kjendispar med modellen Sarah Brandner. Nå er tyskeren avbildet sammen med tennisstjernen Ana Ivanovic. Foto: NTB Scanpix. Faksimile fra Bild.
AVBILDET MED NY KVINNE: Bastian Schweinsteiger har vært en av Tysklands store profiler de siste åra og vært et ettertraktet kjendispar med modellen Sarah Brandner. Nå er tyskeren avbildet sammen med tennisstjernen Ana Ivanovic. Foto: NTB Scanpix. Faksimile fra Bild.Vis mer

(Dagbladet): Tyskland-stjernen Bastian Schweinsteiger (30) var sentral i tyskernes VM-gull i Brasil i sommer og på tribunen fulgte modellkjæresten Sarah Brandner (25) spent med på hvert spark.

Nå spekulerer tysk presse i at forholdet er over, etter at Schweinsteiner er avbildet hånd i hånd med en annen idrettsstjerne i New York.

NY FLAMME? Tennisspilleren Ana Ivanovic ble avbildet sammen med Schweinsteiger i New York. Foto: Elsa/Getty Images/AFP
NY FLAMME? Tennisspilleren Ana Ivanovic ble avbildet sammen med Schweinsteiger i New York. Foto: Elsa/Getty Images/AFP Vis mer

Schweinsteigers nye kjæreste er den serbiske tennisprofilen Ana Ivanovic (26), skriver Bild, som har trykket et bilde av de to gående mens de holder hverandres hender.

Ivanovic er ranket som verdens tiende beste tennisspiller og det foreløpige høydepunktet var seieren i French Open i 2008. I juni samme år var hun ranket som nummer én i verden.

Schweinsteiger og Brandner har vært sammen i mer enn sju år og var et av Tysklands mest omtalte kjendispar. Da Bayern Munchen-stjernen feiret 30-årsdagen på Ibiza i august var det uten kjæresten Sarah. I helga ruslet han på gata i New York - også da uten Brandner - men med en annen kvinne: Nemlig tennisprofilen Ivanovic.

Sarah Brandner var også til stede da de tyske VM-heltene ble hyllet med sermoni i Berlin etter gullet.

SLUTT?: Tysk presse spekulerer i brudd mellom Bastian Schweinsteiger og Sarah Brandner. Dette bildet er fra sommerens fotball-VM. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
SLUTT?: Tysk presse spekulerer i brudd mellom Bastian Schweinsteiger og Sarah Brandner. Dette bildet er fra sommerens fotball-VM. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

Tysk kjendispresse har spekulert i bruddet i noen uker og ryktene fikk vann på mølla da Ivanovic utfordret Schweinsteiger i en såkalt Ice Bucket Challange for kort tid siden. Ivanovic fikk en bøtte vann helt over seg og utfordret Roger Federer, Serena Williams og nettopp Schweinsteger til å gjøre det samme.