Bildet som får United-stjernas kjæreste til å se rødt: - Det siste du forventer

Victor Valdès vraket fra veldedighet.

ENSOM ULV: Victor Valdès var den eneste av United-spillerne som ikke ble invitert på veldedighetsarrangementet i regi Unicef. Det fikk kjæresten Yolanda Cardona til å reagere. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix
ENSOM ULV: Victor Valdès var den eneste av United-spillerne som ikke ble invitert på veldedighetsarrangementet i regi Unicef. Det fikk kjæresten Yolanda Cardona til å reagere. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United-keeper Victor Valdès har ikke hatt noe lett opphold i engelsk fotball. Sisteskansen fikk starte én kamp forrige sesong, før han tidlig ble vraket fra United-troppen før inneværende sesong.

Det startet da spanjolen skal ha nektet å spille for reservelaget, noe United-manager Louis van Gaal ikke likte. Keeperen mener selv at det var en misforståelse.

Keeperen ble likevel plassert på overgangslista til United, noe hovedpersonen selv fikk vite via pressen. Men det stoppet ikke der.

Valdés har nærmest blitt utstøtt fra gruppa, og får ikke lov å trene med sine lagkamerater. Han får heller ikke lov til å besøke garderoben under kamp. 33-åringen er også fjernet fra Uniteds lagbilde, skriver The Guardian.

Vraket Manchester United-spillerne deltok nylig på et veldedighetsarrangement. Alle i troppen var invitert, bortsett fra Valdès. Da toppet det seg for kjæresten Yolanda Cardona.

Hun reagerte med å legge ut et bilde fra middagen, som viste flere United-spillere med sine kjære.

«Det å ikke invitere min mann Victor Valdès til Unicef-arrangementet, det er det siste du forventer av en av de største klubbene som Manchester United. Veldedighet er alltid veldedighet», skriver hun til Instagram-bildet.

De øvrige spillerne samlet forøvrig inn 230 000 pund (rundt 3 millioner norske kroner) til Unicef.

Følger ikke filosofien Van Gaal har tidligere fortalt at han er skuffet over sisteskansen, som skule være reserve for David de Gea.

- Filosofien går på hvordan man spiller fotball, og hvordan man opprettholder rytmen. Forrige sesong nektet han å spille for reservelaget. Det er et aspekt i filosofien, men det er mange flere sider ved filosofien om man ønsker å være keeper i Manchester United.

- Og om man ikke er villig til å følge prinsippene i filosofien, så er det bare én vei - og det er ut, fortalte van Gaal pressen.

Norske fotballeksperter har tidligere uttalt at de støtter van Gaal i den betente saken.

- Må dra I januar åpner overgangsvinduet igjen. Det er ventet at Valdés da vil finne seg en ny arbeidsgiver.

- Det er tydelig at han må dra i januar, og vi leter etter en klubb han vil like, sier agenten hans Gines Carvajal til Radio Marca, gjengitt av Daily Mail

Valdés kom til United i januar, og signerte da en kontrakt med varighet på 18 måneder. Han skal ha avslått et tilbud fra spanske Valencia i sommer.