Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bildet som gir United-fansen håp om at stjernespilleren kommer

Her er dagens ryktebørs.

SETTER FYR PÅ RYKTENE: Broren til Antoine Griezmann (i midten) skaper forventninger hos Manchester United-fansen. Foto: NTB Scanpix
SETTER FYR PÅ RYKTENE: Broren til Antoine Griezmann (i midten) skaper forventninger hos Manchester United-fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det er en snau uke igjen av overgangsvinduet, og det kommer garantert inn noen flere spillere til Premier League.

Vi starter med Liverpool, der Philippe Coutinho har skrevet under på en ny kontrakt. Det bekrefter klubben selv. Brasilianeren forlenger den nåværende avtalen med to år, og dobler samtidig lønna, ifølge The Telegraph. Den nye femårskontrakten skal være verdt 1,6 millioner kroner i uka, og gjør Coutinho til klubbens best betalte spiller.

Det positive for Liverpool-fansen er at 24-åringen heller ikke vil ha en utkjøpsklausul i kontrakten, ifølge lokalavisa. Det betyr at eventuelle klubber i framtiden må bla opp en stor sum for å lokka Coutinho bort fra Anfield.

Samtidig skal Liverpool fortsatt være interessert i Bayer Leverkusen-spiller Julian Brandt, skriver The Guardian.

Bilde skaper spekulasjoner

Fansen til rival Manchester United har fått mer å tenke på etter at Antoine Griezmanns bror la ut et bilde på mikrobloggtjenesten Twitter i går (se bildet nederst i saken).

Theo Griezmann, som er Manchester United-supporter, la ut et bilde av Old Trafford, uten tekst. Det fikk United-fansen til å gå bananas. En skriver blant annet: «Jeg satset nettopp 1000 dollar på at Griezmann drar til Manchester United. Du bør ikke tulle med meg her.»

Manchester United-fansen håper nok det er et hint om at Atletico Madrid-stjerne Antoine Griezmann endelig kommer til England. Franskmannen har vært linket til Manchester United i lengre tid, og det har kommet rapporter på at han allerede er enig med klubben om en overgang.

Palace på handletur

Tidligere Blackburn og QPR-spiller Cristopher Samba skal være observert på treningsfeltet til Crystal Palace, skriver Croydon Advertiser. Den høyreiste stopperen ble frigitt av Panathinaikos tidligere denne uka, og får muligheten til å overbevise Sam Allardyce om at han fortjener et gjensyn med Premier League.

Crystal Palace er også nære å signere Sunderland-back Patrick van Aanholdt. Backen vil koste ørnene rundt 120 millioner kroner, skriver The Guardian. Det er tydelig at Sam Allardyce ønsker en ny venstreback etter at Pape Souaré ødela kjeven og et lårbein da han kræsjet med bilen sin i september.

Manchester United har lenge vært linket til svenske Victor Lindelöf, men nå kan de røde få konkurranse fra ligaleder Chelsea. Daily Mirror skriver at Antonio Conte ønsker seg en forsvarer til someren, og at stoppertalentet Lindelöf kan være svaret.

Andre rykter:

Liverpool er interessert i Sporting Lisboas William Carvalho (A Bola).

Manchester United vil ikke låne ut Anthony Martial til noen klubber i januar (Daily Express).

Hull, Swansea og West Ham ønsker Inter-forsvarer Andrea Ranocchia (Gazzetta dello Sport).

Stokes Charlie Adam skal være ønsket av tyrkiske Fenerbahce (ESPN).

Crystal Palace er interessert i Rubin Kazans Yann M'Vila (Daily Telegraph).

Hull har planer om å signere Genks 19 år gamle ving Leon Bailey (Daily Mail).

WBA skal ikke lenger være interessert i Watford-spiss Odion Ighalo (Express and Star).

Chelsea-manager Antonio Conte skal være interessert i Boro-spiller Adama Traore (Sky Sports).

Aston Villa fikk avslått et bud på Bury-spiller Jacob Bedeau. Liverpool og Manchester United skal også være interessert i 17-åringen (Birmingham Mail).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling