Bildet som setter fart i United-ryktene

- Kan dette være den mystiske spissen?

SPISS-JAKT?: Manchester United-manager Louis van Gaal lader opp til en ny sesong. Et bilde som Memphis Depay har lagt ut av seg selv og Romelu Lukaku får flere til å undre om Everton-spissens framtid. Foto: NTB Scanpix
SPISS-JAKT?: Manchester United-manager Louis van Gaal lader opp til en ny sesong. Et bilde som Memphis Depay har lagt ut av seg selv og Romelu Lukaku får flere til å undre om Everton-spissens framtid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er under to uker til Premier League-sesongen starter 8. august - og flere av storlagene er neppe ferdig med sommerhandelen.

Nesten samtlige av verdens beste angrepsspillere er koblet til Manchester United de siste ukene.

Og nå er det en United-spiller som selv har satt nye spekulasjoner i gang.

Nyervervelsen Memphis Depay (21) har nemlig lagt ut et bilde av seg selv og Everton-spiss Romelu Lukaku (22) på Instagram.

«Ses snart B», skriver United-spiller Depay.

- Mystisk Og bildet har bidratt til vann på den berømte mølla.

- Kan Lukaku være den mystiske spissen? skriver avisa Independent.

Avisa sikter til United-manager Louis van Gaal som nylig uttalte at klubben var på utkikk etter en spiller, som foreløpig ukke var koblet til klubben i media. Det fikk det til å koke i britisk fotballpresse og spissen ble døpt #MysteryStriker på sosiale medier, eller fritt oversatt til norsk: «den mystiske spissen».

- Chelsea har Hazard. Han er alltid en trussel, og kan alltid score. City har Agüero, Barcelona har Messi, Neymar og Suarez. Bayern har Robben og Ribery. Manchester United skal konkurrere med de klubbene, så vi må lete etter de type spillerne. Vi trenger kreative spillere, sier van Gaal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer