Champions League: PSG - Manchester United

Bildet som setter fyr på Solskjær-ryktene

Manchester United-eier Avram Glazer hilste på Ole Gunnar Solskjær etter dagens pressekonferanse. Viasat-ekspert Jan Åge Fjørtoft sier det sender et klart signal.

SJEFEN OG SJEFEN: Manchester United-eier Avram Glazer snakker med Ole Gunnar Solskjær i Paris tirsdag kveld. Foto: Jan Åge Fjørtoft / Viasat
SJEFEN OG SJEFEN: Manchester United-eier Avram Glazer snakker med Ole Gunnar Solskjær i Paris tirsdag kveld. Foto: Jan Åge Fjørtoft / Viasat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PARIS / OSLO (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær var klar på at han og spillerne har troa på Champions League-avansement på dagens pressekonferanse.

- Scorer vi det første målet kan alt skje, fortalte han til Dagbladet og andre medier på pressekonferansen i Paris.

Manchester United tapte den første kampen på Old Trafford 0-2.

- Sender et signal

Da Manchester United trente på PSGs hjemmebane, Parc des Princes, etter pressekonferansen, dukket Manchester United-eier Avram Glazer opp på feltet.

Det setter fyr på ryktene om at Solskjær er på vei til å få fast jobb i Manchester United.

Etter 16 kamper med Solskjær ved roret, der fasiten er 13 seire, to uavgjort og ett tap, virker både tidligere United-profiler og fotballeksperter å enes om at nordmannen kommer til å få jobben permanent.

Det var Viasats Jan Åge Fjørtoft som fanget bildet av de to sammen før United-treningen.

- Gjør matten, var hans beskjed til sine 163 000 følgere på Twitter.

- Hva mente du med det, Fjørtoft?

- Det er mer en greie for å forklare hvordan det er her. At Glazer er her og viser seg på banen, og ikke gjemmer seg bort, er jo et signal det også. Både Glazer og Solskjær skjønner jo kommunikasjon. Det er ikke avgjort, men det er et godt tegn, selv om man ikke skal lese for mye inn i det, sier Fjørtoft til Dagbladet.

Viasat-eksperten la også ut et bilde av seg selv sammen med United-eieren. De utvekslet også noen linjer.

- Hva snakket dere om?

- Vi fikk lov til å filme da Ole Gunnar kom ut. Da passet vi på å filme Glazer også. Jeg fikk snakket litt med ham. Vi snakket generelt, jeg går ikke bort og spør hvilken nordmann han skal signere. Han var fornøyd med situasjonen og han mente at atmosfæren rundt United er helt fantastisk nå, forklarer Fjørtoft.

Saken fortsetter under lenken.

Tror på fast jobb

Jan Åge Fjørtoft er i hvert fall ikke i tvil. Han tror det er umulig at Ole Gunnar Solskjær ikke får jobben nå. Det uavhengig av hvordan både Champions League og de andre cupene ender:

- Jeg tror at Ole Gunnar ble hentet som vikar, men jeg tror også at hele Manchester United-familien er overrasket over at det skulle gå så bra. Klubben, støtteapparat og spillerne får ikke lov til å uttale seg om det, men jeg tror han får jobben. Jeg tror ikke de kan unngå det. Jeg tror det Ole Gunnar har fått til i Manchester United mangler sidestykke. Det har ikke skjedd noen gang at noen greier å forandre en klubb så raskt, sier Fjørtoft

Og Viasat-eksperten får støtte av flere Manchester United-legender:

- Jeg kan ikke se noen andre enn Ole for øyeblikket. Resultatene de har oppnådd i serien under ham, har vært fenomenale, sa Ryan Giggs i går.

- Jeg tror ikke de kan gi jobben til noen andre, da blir det mytteri. Fansen sang for ham. Han er veldig nære nå - jeg kan ikke se en mulighet der klubben gjør noe annet, har Gary Neville tidligere uttalt.

Tidenes mestscorende i Premier League, Alan Shearer, tror det er et spørsmål om når, ikke om.

- Det spiller ingen rolle om han får jobben i neste uke eller i slutten av sesongen - han får den. Avgjørelser har blitt gjort bak scenene for sesongoppkjøringa, spillere kommer inn og ut. Det er han som tar de avgjørelsene. Det er bare et spørsmål om tid. Han har gjort en briljant jobb, sier Alan Shearer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer