Bildet som skal bevise full splittelse i stjernelaget

Melder om trøbbel i PSG-garderoben.

BEVIS PÅ SPLITTELSE?: Ifølge franske og italienske aviser skal det være en splittet PSG-garderobe. Bildet som spres viser garderoben der to franske blokker sitter på hver sin side av rommet. Til venstre i den midterste gruppa sitter Zlatan Ibrahimovic, Maxwell og Gregory van der Wiel. Deretter følger Marco Veratti og Ezequiel Lavezzi. Den neste lille gruppa består av de tidligere Palermo-spillere: Salvatore Sirigu, Javier Pastore og Edinson Cavani. Foto: NTB Scanpix/Twitter
BEVIS PÅ SPLITTELSE?: Ifølge franske og italienske aviser skal det være en splittet PSG-garderobe. Bildet som spres viser garderoben der to franske blokker sitter på hver sin side av rommet. Til venstre i den midterste gruppa sitter Zlatan Ibrahimovic, Maxwell og Gregory van der Wiel. Deretter følger Marco Veratti og Ezequiel Lavezzi. Den neste lille gruppa består av de tidligere Palermo-spillere: Salvatore Sirigu, Javier Pastore og Edinson Cavani. Foto: NTB Scanpix/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Franske og italienske medier skriver om uro blant stjernene i storklubben Paris Saint-Germain. Og ifølge sportsavisa L'Equipe og en rekke andre aviser er det oppstått forskjellige blokker i garderoben til Zlatan Ibrahimovic og kompani.

L'Equipe melder om gnisninger i spillergruppa der Zlatan Ibrahimovic og hans nærmeste venner i spillerstallen er på den ene sida, og en rekke franske spillere som Yohan Cabaye og Blaise Matuidi på den andre sida.Det skal også være misnøye mot trenerteamet fra den franske spillergruppa som mener Zlatan og hans nærmeste: Maxwell, Marco Verratti, Gregory van der Wiel og Thiago Motta får særbehandling.

Også den franske hovedstadsavisa Le Parisien og italienske Gazzetta Dello Sport skriver om splittelse i spillergruppa og misnøye med manager Laurent Blanc.

Gazzetta mener det er én blokk bestående av tidligere Serie A-spillere, og én blokk med franske spillere.

Bildet som Gazzetta Dello Sport-journalist Alessandro Grandesso har videreformidlet, forsøker å framstille de ulike blokkene i PSG-garderoben, der to franske grupper flankerer de tidligere Serie A-spillerne. Bildet viser Zlatan, Maxwell, Marco Veratti, Gregory van der Wiel og Ezequiel Lavezzi som en gruppe plassert midt i garderoben. Der sitter også Den tidligere trekløveren fra Palermo: Salvatore Sirigu, Javier Pastore og Edinson Cavani.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer