Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bildet som virkelig viser «No Mersey»

Liverpools største Everton-seier siden 1982.

HENGER PÅ: Her knuser Liverpools Martin Skrtel Evertons Ross Barkley i en duell i gårsdagens derby. Nå tror Liverpool-fansen at de kan ende i topp fire på tabellen igjen, for første gang på fem år.Foto: AP /Clint Hughes/ NTB Scanpix
HENGER PÅ: Her knuser Liverpools Martin Skrtel Evertons Ross Barkley i en duell i gårsdagens derby. Nå tror Liverpool-fansen at de kan ende i topp fire på tabellen igjen, for første gang på fem år.Foto: AP /Clint Hughes/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter fire sesonger i det ytterste mørket, begynner Liverpool-fansen nå for alvor å øyne konturene av et nytt storlag på Anfield.

Gårsdagens maltraktering av Everton i det 222. derbyet mellom de to erkerivalene er allerede blitt kalt «Demolition Derby» i engelske aviser, og er Liverpools største seier over Everton siden 6. november 1982.

Bildet øverst i saken går nå sin seiersgang i sosiale medier som det ultimate beviset på at Liverpool denne sesongen ikke viser «Mersey» i møte med noen av rivalene i Premier League.

Denne sesongen har gitt de røde en etterlengtet opptur, først og fremst med det målbringende samarbeidet mellom Daniel Sturridge og Luis Suarez. «SAS» har 36 mål mellom seg, og bare i går satte de tre nye.

I tillegg til egen suksess har Manchester Uniteds problemer også gitt næring til gleden rundt Anfield.

- Are you Moyes in disguise (Er du Moyes i forkledning), sang Liverpool-fansen til Everton-manager Roberto Martinez ettersom målene rant inn i går kveld.

- Dette var veldig viktig for våre ambisjoner om å nå Champions League neste sesong, sa Liverpool-manager Brandan Rodgers til BBC  etter kampen.

Akkurat nå ligger Liverpool på fjerdeplass i Premier League. Det er den siste plassen som gir Champions League-mulighet neste sesong.

Hele Norges coronakart