Bildet som viser at Manchester Uniteds utrolige rekord ser ut til å gå mot slutten

Manchester-journalist mener United ødelegger arven etter Alex Ferguson.

EN ÆRA GÅR MOT SLUTTEN: Manchester United har spilt 3750 kamper på rad hvor minst én spiller fra eget ungdomsakademi har vært i troppen. I kampen mot Swansea satt bare Sam Johnstone (andre fra høyre bak) og Paddy McNair (bak til høyre) på benken. Denne sesongen kan blir den første siden 1937 uten en spiller fra ungdomsakademiet i troppen. Foto: Reuters / Rebecca Naden / NTB Scanpix
EN ÆRA GÅR MOT SLUTTEN: Manchester United har spilt 3750 kamper på rad hvor minst én spiller fra eget ungdomsakademi har vært i troppen. I kampen mot Swansea satt bare Sam Johnstone (andre fra høyre bak) og Paddy McNair (bak til høyre) på benken. Denne sesongen kan blir den første siden 1937 uten en spiller fra ungdomsakademiet i troppen. Foto: Reuters / Rebecca Naden / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United har bare ni spillere igjen fra laget som Sir Alex Ferguson forlot i 2013. Det spørs om det var det skotten så for seg da han la opp som manager på Old Trafford.

Manchester-journalist Oliver Holt (49) tar et oppgjør med storklubben i en spalte i engelske Daily Mail i dag. Han er svært kritisk til det som skjer i den røde delen av Manchester om dagen, og mener klubben ødelegger arven etter Alex Ferguson.

«Følelsen av orden og mening som hersket da Ferguson hadde ansvaret, har i hvert påfølgende overgangsvindu blitt erstattet med noe som er nærmere blind panikk».

Manchester United har spilt 3750 kamper på rad hvor minst én spiller fra eget ungdomsakademi har startet kampen eller sittet på benken, skriver Daily Mail. Mot Swansea var det bare keeper Sam Johnstone og forsvarsspiller Paddy McNair som holdt rekorden gående. Begge satt på benken.

Denne sesongen kan det fort skje at den utrolige rekorden som strekker seg fra 1937 kan ryke. David de Gea vil sannsynligvis raskt gå inn for Sam Johnstone i troppen, og det spørs hvor lenge Paddy McNair sitter på benken når spiller som Phil Jones er tilbake fra skade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.