ENSOM: Rickie Fowler (til høyre i bildet) skjærer en grimase samtidig som de fleste rundt ham kysser. Det spørs om han tidligere har følt seg så singel som i det øyeblikket. Foto: Rob Schumacher/USA TODAY/NTB Scanpix
ENSOM: Rickie Fowler (til høyre i bildet) skjærer en grimase samtidig som de fleste rundt ham kysser. Det spørs om han tidligere har følt seg så singel som i det øyeblikket. Foto: Rob Schumacher/USA TODAY/NTB ScanpixVis mer

Bildet tar nettet med storm: «Tar singellivet til et nivå jeg ikke ante eksisterte»

Golferen Rickie Fowler får oppmerksomhet etter Ryder Cup.

(Dagbladet): Du vet den følelsen du får om du er alene med nyforelskede par som ikke klarer å holde verken hender eller lepper unna hverandre? Det var nok slik golferen Rickie Fowler følte det da han stilte opp på en fotoseanse etter helgas Ryder Cup.

100 DOLLAR OG ELLEVILL JUBEL: Tilskuer og fan, David Johnson, fikk muligheten til å sette Rory McIlroy og de andre golferne på plass under Ryder Cup 2016. I tillegg ble han belønnet med 100 dollar. Video: Golf Channel / Reuters Vis mer

27-åringen var tilsynelatende den eneste amerikanske golferen som ikke hadde med seg kone, kjæreste eller kvinnelig følge da fotografene skulle få sitt. Omtrent alle de andre golferne rundt ham kysset eller holdt rundt en partner.

Fowler så iallfall ut til å se det morsomme i situasjonen, for han laget en «what can you do»- mine til fotografene. Hele situasjonen har gitt et veldig humoristisk bilde, som nå har fått stor oppmerksomhet og går sin seiersgang i både vanlige og sosiale medier.

«Rickie Fowler er nå min favorittgolfer», skriver frisbee-utøver Brodie Smith på Twitter.

«Rickie Fowler tar singellivet til et nivå jeg ikke ante eksisterte», skriver ABCs sportsanker Ashley Brewer på Twitter.

«Et bilde for historiebøkene», skriver ESPN-journalist Jay Bilas.

«Ler så jeg griner, for en fantastisk måte å starte dagen på», skriver basketballspiller J.R Smith.

«Du finner ikke et morsommere bilde fra 2016. Så bra», skriver tidligere fotballspiller Stuart Holden på Twitter.

Fowler får også trøst:

«Ta det med ro, Rickie Fowler. Hele USA elsker deg», skriver Ryder Cups offisielle Twitter-konto.

Trøst fikk han også i form av sjampanje, som du kan se på bildet nederst i denne saken.

USA tok en etterlengtet seier over i Ryder Cup. USA hadde ikke vunnet den prestisjefulle lagturneringen siden 2008.

Med årets seier har USA kun gått til topps kun tre ganger siden 1995. Europa har på sin side stått igjen som vinner hele åtte ganger i samme periode, skriver NTB.

DUSJ: USAs Rickie Fowler får i seg litt sjampanje under fotoseansen. Foto: NTB Scanpix 
DUSJ: USAs Rickie Fowler får i seg litt sjampanje under fotoseansen. Foto: NTB Scanpix  Vis mer