HYLLER RIVALEN: West Ham-manager Slaven Bilic er en stor tilhenger av sin kollega i Chelsea, José Mourinho. Han tror de blåkledde fra London slår tilbake etter en tung sesongstart. Foto: Action Images / Alex Morton
HYLLER RIVALEN: West Ham-manager Slaven Bilic er en stor tilhenger av sin kollega i Chelsea, José Mourinho. Han tror de blåkledde fra London slår tilbake etter en tung sesongstart. Foto: Action Images / Alex Morton Vis mer

Bilic hyller bråkebøtta Mourinho

- Den beste manageren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

West Ham-manager Slaven Bilic er en stor tilhenger av sin kollega i Chelsea, José Mourinho. Han tror de blåkledde fra London slår tilbake etter en tung sesongstart.

- De er regjerende mestere og han er den beste manageren. Jeg ser fram til kampen, sa Bilic da han møtte pressen torsdag.

De to lagene møtes lørdag. Mens West Ham har levert en sesong over forventningene, har Chelsea gjort det stikk motsatte. West Ham har tatt 17 poeng og innehar 4.-plassen. Mourinhos gutter har på sin side kun tatt elleve poeng så langt. Det fører dem helt ned til 12.-plass.

- Jeg vet at Mourinhos lag alltid er sultne. Ingen forventet at de skulle være der de er nå, men noen ganger skjer det i fotball. Jeg har sett alle kampene de har spilt. Hvis det var noe stort som var feil, ville han vært den første til å se det. Jeg tror de ender blant topp 4, sa kroaten.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer